Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalony20

cyber seks...

Polecane posty

Gość napalony20

są chętne ?

Gość sylvia2001
są ale mają po 70 lat i sztuczną szczękę w szklance przy łóżku :( przykro mi słońce

Gość jajajajajaaba
ja jestem chętna. Mam 76 lat i dobrze robię loda. Lubię jak mi robią minetke, może jesteś zainteresowany?

Gość sylvia2001
a wiecie czemu najlepsze są zezowate tirówki ?

Gość sylvia2001
bo i loda zrobi i samochodu popilanuje hahah :) przepraszam ale chyba się nawaliłam żołądkową z colą 0 :) i mam wszystko w tyle :)

Gość sylvia2001
napalony no i co ty na NAS???? zamknąłeś się w sobie czy jak?? niw ładnie tak nie odpowiadać :D

Gość lord_aicid
sylvia nie ma za co przepraszać wkońcu mamy wekend

Gość anetaaa22
Nie patrz na te idiotki. Ja jestem chętna:*

Gość sylvia2001
ja nie mam weekendów - :( jutro do pracy - ale nie wiem czemu piątkowy wieczór kojarzy mie się z relaksem, eh :) to i się relakuję :) i pozdrawiam wszystkich zrelaksowanych :) nie mylić z "napalonych " hahah :)

Gość sylvia2001
slońce - znaczy anetaaa czy jak tam czemu piszesz " idiotki"?????? o co kaman??? to że ja nie szukam cyber sexu bo nie chcę mojej inymności dzielić z 80- letnią sąsidką z za ściany - to znaczy, że jestem idotką???

Gość lord_aicid
Ja muszę mieć wekendy wolne bo kiedy bym się bawił

Gość sylvia2001
przepraszam za literówki ale to ta żołądkowa - a tak wogóle to pije bo płacze po Szymborskiej - tylko nie mam bladego pojęcia czy są tu ludzie którzy wiedzą kto to był???

Gość Mlodyyyyyyyyyy111
Moje gg 41267004 Czekam na miłe panie.

Gość sylvia2001
to współczuje picie to beznadziejny stan - używam go tylko dotego by sobie u świadomić jak fajne jest nie picie hahah :: a wiesz kto to był Szymborska?? (Kopernik była kobieta hahah ale się nawaliłam :):):):):):)

Gość sylvia2001
Kocham ją i będę kochała do końca mych dni bo napisała o mnie i myślę, że o wielu innych kobietach piękny bardzo prawdziwy wiersz - ona pisała tylko prawdziwe wiersz :)

Gość sylvia2001
czy ktoś tu się ostał?

nie nie wiem. Po ciężkim tygodniu należy mi sie coś od życia. Trochę alkoholu i dobra zabawa raz na tydzień nie zaszkodzi

Gość sylvia2001
w sumie to nie ma znaczenia :) i tak życie jest piękne :):):)

Gość sylvia2001
nie no jasne, że nie zaszkodzi jest wręcz niezbędna dla zachowania równowagi psychicznej hahahha :) :)

Gość sylvia2001
a teraz Szymorska - kto nie zna niech przeczyta i powie, że ona niezasłużyła na Nobla :) Portret kobiecy Musi być do wyboru. Zmieniać się, żeby tylko nic się nie zmieniło. To łatwe, niemożliwe, trudne, warte próby. Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare, czarne, wesołe, bez powodu pełne łez. Śpi z nim jak pierwsza z brzegu, jedyna na świecie. Urodzi mu czworo dzieci, żadnych dzieci, jedno. Naiwna, ale najlepiej doradzi. Słaba, ale udźwignie. Nie ma głowy na karku, to będzie ją miała. Czyta Jaspersa i pisma kobiece. Nie wie po co ta śrubka i zbuduje most. Młoda, jak zwykle młoda, ciągle jeszcze młoda. Trzyma w rękach wróbelka ze złamanym skrzydłem, własne pieniądze na podróż daleką i długą, tasak do mięsa, kompres i kieliszek czystej. Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona. Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi. Albo go kocha, albo się uparła. Na dobre, na niedobre i na litość boską.

Gość sylvia2001
a teraz pytanie ?? co to znaczy korzystać z życia???

Gość anetaaa22
Jak Cię cyber nie interesuje to po co wpierdalasz swoj długi nochal w rozmowy na ten temat? Po tym wnioskuje że jestes idiotką bo jak mnie coś nie interesuje, to nie wchodzę a tym bardziej nie komentuję:)

Gość sylvia2001
czaasi życie pisze własne scenariusze i trzeba przez jakiś czas siedzieć przed monitorem buuu :(:( i nie koniecznie na kafe

Gość sylvia2001
anetaaa coś tam ile ty masz lat dziecko ???

Gość sylvia2001
idę spać niech się " wybrakowani w realu " nacieszą "cyberseksem" hahah dobranoc :):):)

Gość anetaaa22
chcesz pisac o Szymborskiej to załóż sobie kurwa temat o niej i już, a nie wchodzisz na temat o cyberku. No nie rozumiem tego za huja. nie masz już argumentu to o wiek pytasz? Moge mieć równie dobrze 20, 40, 60 czy stówkę na karku, liczy się moje zdanie a nie mój wiek:) PS Jak to informacja jest dla Ciebie niezbędna to mam 22 lata. Nie potrzebuję pisać ze mam 40 jakby to miało mi dodać racji, to żaden argument ile kto ma lat:)

Gość anetaaa22
No tak, jestem wybrakowana w realu i co z tego? To już grzech? Nie to jest tematem:)