Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebawem skusze sie

chyba cos sobie uswiadomilam

Polecane posty

Gość niebawem skusze sie

bylam dzis na wizazu i tak dziewczyny pisaly o tym, jka spedzaja czas ze swoimi facetami, no i, zdalam sobie sprawe, ze spedzjaa go calkiem normalnie! zawsze wydaalo mi sie, z facet bedzie sie ze mna nudzil, no bo co robic? ale chyba wlasnie tak to wyglada-ogladanie wspolnie filmow, spacerki, zakupy itp. generanie nic porywajacego-oczywiscie bez obrazy. i jakbym cos zrozumiala, chyba jednak skusze sie na zwiazek:)

ile masz lat dlaczego jestes sama jak sprawic zeby kobieta sie zakochala dochodze do wniosku ze faceci w ktorych kochaja sie dziewczyny nic specjalnego nie robia tylko zyja sobie normalnie a jakas dziewczyna i tak ich kocha

Gość niebawem skusze sie
23, sama, bo uciekam przed facetami, boje sie zwiazku troche, no dobra, panicznie sie boje. wlasnie sek w tym, ze mamy zle wyobrazenie o zwiazkach, i calkiem normalni ludzie sa z kims i sobie tak normalnie zyja. ale wiadomo, zeby ich wspolnie spedzony cza snie polegal na ogladaniu tv i siedzeniu na komputerze. najlepiej, zeby kazde mialo cos co lubi robic, wtedy ktos wydaje nam sie od razu bardziej interesujacy, no i pewnosc siebie-to podatawa. moze idz ta droga?:)

Gość niebawem skusze sie
nie, tylko przelotne znajomosci:)

a jak sobie wyobrazasz zwiazek czego ci brakuje najbardziej w samotnosci

Gość a coś Ty myślała
a to do tej pory myślałaś, że w związku to codziennie trzeba robić co innego, i nie daj Boże nudnego, tylko najlepiej jakiś sport ekstremalny czy codziennie wycieczka w inne miejsce? Na początku może trochę tak jest, ale potem robi się normalne rzeczy, zresztą komu by się chciało wymyślać i robić ciągle coś nowego;P

wlasciwie ludzi kochaja za nic po prostu to na nich spada i juz tylko czemu mnie nikt nie kocha albo nie skorzytsa chociaz z topwarzystwa

Gość dziś na pomarańczowo
hahahaha rozbawiłaś mnie :) to teraz, kiedy już wiesz, że związki nie polegają na wzajemnym prześciganiu się w pomysłach na to, co dziś robimy, życzę Ci abyś znalazła swoją połówkę i wiodła z nią normalne, nudnawe czasem życie :)

Gość niebawem skusze sie
niby widzialam po znajomych, ze nic az takiego nie wyprawiaja, ale i tak mialam wrazenie, ze bedziemy sie nudzic, i, ze to moja wina:D jaka ja bylam glupia:O

bylem glupszy jak mialem 16 lat to myslalem ze przez mojego malego penisa nie moge mniec dziewczyny tylko ze na poczotku dziewice nie wiedza jak to jest duzy i czy to ma jakies znaczenie i uprawia sie przewaznie oral i petting wiec te trzuy lata moglem spokojnie z jakas byc oczywiscie gdyby nie inne wady i gdyby mnie zechciala wiec i tak to nie mialo znaczenia

Gość niebawem skusze sie
jezu, jaki Ty jestes zakompleksiony, szoke.

skoro przez tyle lat nie zauwazylem zadnej oznaki zainteresowania zadnego flirtu wszystkie moje inicjatrywy nie daly odzewu to co mam myslec

Gość niebawem skusze sie
idz na te silownie, postaraj sie troche zmienic sylwetke, to nic zlego, bedziesz bardziej apetyczny, zwiekzy sie Twoja samoocena. poczytaj o jakis odzywkach,zainteresuj sie tematem, co robic i jak i dzialaj, chlopie. jeszcze mlody jestes.

tobie tez zycze powodzenia jak podrywac dziewczyne poprostu rozmawiac z nia najpierw jak z kolezanka i probowac ja poznac?

Gość ku dobroci zblizam sie
bardziej kocham syna niż innych mężczyzn za duzo starania dla obiboków i leni

Gość ku dobroci zblizam sie
najlepiej byc gwiazda z dzieckiem bo nie jestem dziwka wtenczas