Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 170cm kobieta lat 27

Szukam pana na randke. Z Wielkopolski.

Polecane posty

Ja: skonczone 27 lat, wysoka 170cm, szczupla ale bez przesady. Jestem wyksztalcona, kulturalna, zadbana. Zwracam szczegolna uwage na kulture osobista, zasob slow. Nie umowie sie z byle kim. Spotkajmy sie raz. Tylko raz, jedyny i zdecydujmy co dalej. Nie musisz byc bogaty, miec samochodu czy probowac mi na sile zaimponowac. Doceniam panow z wysoka kultura osobista, troskliwych, opiekunczych, nie palacych. Ja nie pale ani nie pije. Jestem niezalezna finansowo aczkolwiek bardzo mi milo jesli mezczyzna jest gentlemanem i dba o kobiete. Jesli jest na tymj forum taki pan, bardzo prosze o kontakt. Nie szukam stalego zwiazku ani kochanka, choc nie wykluczam niczego. Po prostu zwykla randka. :)

Ale ja nie jestem lesbijka. A ile masz lat? :)

Gość lord stront;
Oferta brzmi nieźle, ale w zasadzie, to chyba mam dziewczynę i za daleko. Ale, popuszczając wodze fantazji, czy można oczekiwać, że ubierzesz się seksownie, coś czarnego, blisko ciała, szpilki i raczej mocny makijaż? ;) Lubię być trochę prowokowany i jednocześnie "ustawiany". Daj szansę aby Ciebie zdobywać. Nie będzie to trwało wieczność, bo jestem zwolennikiem blitzkriegu ;) Jakie tematy? Poza ogólnymi wiadomościami o nas? Zakładam, że słowo drukowane, nie jest Ci obce, więc co my tam czytaliśmy ostatnio..? Kiepsko tańczę, właściwie w ogóle nie tańczę :D Tak się kiwam. Potem odwiozę Ciebie do domu i nie będę nachalnie się napraszał śniadania ;)

Gość lord stront;
Grzesław. Skoro nalegasz :D to tak masz

Lord Stront, nie, nie bede fantazjowala. Chce prawdziwa randke a nie wyimaginowana. Grzeslaw, ale dlaczego uwazasz, ze sie nie nadajesz?

Gość lord stront;
Konkretna z Ciebie kobieta. W innych okolicznościach, umówiłbym się. A tak z ciekawości, umówiłabyś się bez wymiany zdjęć? Bo ja raczej nie. Za duże ryzyko :D Nie wiem czy znasz tutejszą specyfikę. Grzesław się nie nadaje, bo chyba należy do kafeteryjnego nieformalnego klubu prawiczków. Ma niską samoocenę jak Rów Mariański, żadnych doświadczeń z kobietami, kompleksy, fobie, może nerwicę i depresję i zupełny brak woli zmiany.

Gość lord stront;
...kropka nad "i"?

Gość lord stront;
Za to ja jestem JEbaka nie z tej ziemi

kafeterianka.z.kafe@gmail.com Napisz.

Gość sebol 79
hej ja byl bym zainteresowany ta randka

Prosze wyeliminowac przerwe w adresie email.

Gość sebol 79
skad jestes kolezanko

Gość lord stront;
wiem, ale rów Marjański (czyli muj)

Lord Stront, mysle, ze nie umowilabym sie bez podstawowych informacji o drugiej osobie, w tym zdjec. Za duze ryzyko. Chce byc pewna, ze bede miala z tym mezczyzna o czym porozmawiac i ze przypadnie mi do gustu. Gdybym nie wiedziala jak on wyglada, a mimo wszystko umowilabym sie z nim, w przypadku gdyby nie przypadl mi do gustu, bylabym mila i grzeczna oczywiscie ale to bylaby tylko strata czasu, czy nie uwazasz?

Gość lord stront;
Grzesław. Nie prosiłeś, ale i tak byś zaczął marudzić. Wiemy jaki jesteś maruda ;) Masz szansę, pani nie jest uprzedzona, napisz. Ty też masz kilka zalet. do podszywa nie nie jestem taki jak mnie określiłeś nawet mi libido spadło wszystko to dawne dzieje

Sebol, z Poznania.

Gość sebol 79
to jak jestes zainteresowana spotkaniem

Gość lord stront;
Pewnie tak, a coś po randce ? :P

Gość sebol 79
nie ale do poznania mam kawalek

Gość sebol 79
a ty skad jestes

Sebol, jesli jestes zainteresowany, to prosze napisac o sobie na moj adres email, ktory podalam chwile temu. Lubie konkretnych ludzi. Jesli uwazasz, ze Poznan za daleko lub wahalbys sie, lub nie wiesz czego chcesz, to nie, dziekuje. :) Bez urazy, Sebol. Nie twierdze, ze taki jestes. Po prostu chce wszystko konkretnie.

Juz napisalam, ze jestem z Poznania, jesli to pytanie bylo do mnie.

Gość sebol 79
no to jak bedzie umawiamy sie

'Cos' po randce mogloby sie wydarzyc, oczywiscie jesli obydwoje - ja i moj pan randkowicz bysmy tego chcieli i byloby to 'cos' w powietrzu. Takie rzeczy sie czuje. :)

Sebol, z checia. Jesli sobie tego zyczysz i jestes jaknajbardziej powazny. Skad jestes?