Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdfdfsfdsfd

Jestem w związku i nie wiem czy to wszystko nie posuwa się za szybko

Polecane posty

Gość ffdfdfsfdsfd

Z samego początku planowałam, że rozpoczniemy współżycie przynajmniej po ok pół roku (z tego względu, że jestem dziewicą). Tym czasem, znamy się od ponad miesiąca, w związku zatem jesteśmy krócej, a on już widział moje cycki, dotykał mnie (przez spodnie) w miejsca intymne, a ja jego. W tym tempie do czegoświęcej może dojść znacznie szybciej... Jest mi dobrze ale nie wiem, czy to nie za szybko.

Gość chyba w snach
po 2 tygodniach bycia razem poszlismy do lozka. znalismy sie kilka lat :P jesli jest ci dobrze to na co chcesz czekac :P ?? !!!

Na to czy za szybko, chyba nikt nie pomoże. Jesli jestes bardzo młoda, i niepewna, to moze naprawde aj na wstrzymanie. Faceci są różni, czasami chodzi im tylko o to, czasami chcą jeszcze czegos iecej. Nikt z animi nie nadąrzy. Mimo wszystko czasami się załuje, ze zrobilo się cos pochopnie a pochopnie znaczy szybko wiec... Poza tym, dać na wstrzymanie dla faceta, oznacza ,że bedzie wiekszym łowcą, bedzie pragnął Cie bardziej, przez co możesz zdobyć jego serce na wiecznosc. Pozdrawiam!

Gość ffdfdfsfdsfd
Dziękuję za odpowiedzi ;) A tak z ciekawości, co było u Was pierwsze: seks oralny czy klasyczny?

Gość chyba w snach
klasyczny