Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KasiaSiasia0912

dwa testy pozytywne, czy mogą się mylić?

Polecane posty

do lekarza ide dopiero w następną sobotę,i zaczynam się niepokoić bo naczytałam się żę i tak mogę nie byc w ciąży...

Gość gratulacje:)
Nie stresuj sie,napewno jestes w ciazy:-) A jak sie czujesz?

poza tym że jestem ciągle głodna to nic mi nie jest na razie,troche bolą mnie piersi.tylko że z tym jedzeniem to może dlatego że się denerwuję,zawsze "zajadałam sters" wię pewnie i teraz.

Gość średnia i kac
Dobra to teraz pytanie - Czy autorka chce czy nie chce tego dziecka? Dwa razy sprawdzać czyli "o nie nie to nie możliwe!!!!" czy może "tak, tak czy aby na pewno jestem w ciąży? Proszę!" ???

Gość u mnie się trzy pomyliły
:-)

Gość u mnie się trzy pomyliły
jak można błędnie odczytać? Albo są dwie kreski - albo nie.:-D

Gość gyutr76
mi pokazalo dwie...upilam sie bo niewierzylam ze jestem w ciazy zawsze mialam schiza na tym punkcie....no i jestem w 5 miesiacu:P naszczescie dziecku sie nic niestalo:P bylam w 4 tygodniu jak sie dowiedzialam

Nie czytasz chyba tematów na tym forum i "jedna kreska widoczna, druga blada. Czy jestem w ciąży?" :D

Gość kolendraaaax
no więc tak w rzeczywistości jest kilka sytuacji w których testy ciążowe są błędnie pozytywne, a raczej pokazuja ciążę, pomimo jej braku. są to sytuacje kiedy w organizmie utrzymuje się wysoki boziom hcg pomimo braku ciazy. jest tak np. w niektórych schorzeniach;guzy czynne hormonalnie, po zastosowanie niektórych leków( pregnyl, ovitrelle). no i kolejna sprawa- to że test pokazał druga kreskę oznacza jedynie że doszło do zapłodnienia, ale nie wiadomo czy ciąża się rozwinie, czy nie będzie pustego jaja płodowego, czy np. nie jest to ciąża pozamaciczna. mimo wszystko myśl pozytywnie i czekaj az lekarz potwierdzi ciążę.

Oj, dwa to już raczej nie mogą się mylić ;) Także ja również gratuluję 🌻 A kiedy miałaś ostatnią @?

Mydełko Fa, mój pierwszy test też tak wyglądał. Drugi był już troszkę "mocniejszy" :D

ostatni okres miałam 31 grudnia i od tamtej pory nic,w tym miesiącu krwawienie nie wyst.test zrobiłam 10 dni po spodziewanym terminie miesiączki. i tak,bardzo się ciesze że będę miała dziecko,jeśli się to potwierdzi,mam tylko nadzieję że wszystko będzie w porządku

naczytałam się mnóstwa rzeczy w tym internecie i się teraz boję czy aby na pewno wszystko jest w porządku... boje się że to ciąża pozamaciczna...zaczynam świrować a to dopiero początek wszytkiego

Gość gość111
Witam mam pytanie. Współżyłam w dni płodne (staramy się z mężem o dziecko) . Ostatnia miesiączka 3 września. W pierwszy dzień spodziewanej miesiączki (cykle miej więcej 30dniowe) test negatywny. 4 dni później pozytywny. Wczoraj czyli 6 dni po spóźniającym się okresie rownież pozytywny ale te kreski są dość blade. Z córką miałam po 10dniach spóźniającego sie okresu grubaśne kreski i to po 20sekundach , teraz na pojawienie sie drugiej czekam miej wiecej 3-5minut . Byłam dziś na becie , wynik o 14. Czy mam sie cieszyć ? Zestresowana na maksa jestem.

Gość gość
Witam. Boli mnie brzuch od tygodnia i od 3 dni mi niedobrze ale nie wymiotuje. Ponad 10dni już spóźnia mi się miesiączka test wyszedł powytywny jeszcze 2 zrobię .. a minus jest taki że mam kamicę nerkowa czy po 3 pozytywnych testach może być taki sam wynik i jestem w ciąży??

Gość gość
Witam . Wykonałam 5 testów i wszystkie pozytywne czy mogą się mylić ?

Hej Wszystkim :) Może zacznę od tego , że jakoś z 2 msc temu Pani gin zdiagnozowała u mnie Pcos. Nie powiem załamałam się , tymbardziej jak powiedziała ze szanse na dziecko mam 2% ... Przepisała tab anty jednak nie skorzystałam ... No i teraz 7.11 miałam normalną @ bynajmniej nie zauważyłam nic dziwnego jak co 28 dni przyszła i zniknęła :) teraz powinna być 5.12 jednak nie ma do dziś 11.12 .. 09.12 zrobiłam test wieczorem pokazały sie 2 kreseczki :) z tym , że 2 bladsza wiec dziś powtórka i już ładne 2 kreseczki :) Piersi żylaste , bardzo duzo jem nie moge sie po prostu najeść :) 13.12 wizyta u gin , nie wiem czego sie spodziewać , chciałabym bardzo dzidzie , jednak boje się rozczarowania , że to nie ciąża a wina policystycznych jajników . :(