Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arko99

czy moge wysłąc listy reklamowe do firm

Polecane posty

Gość arko99

Witam otworzyłem dz.g i chciałem do moich potencjalnych odbiorców wysłąc list czym sie zajmuje co oferuje .Będa to lsity polecone czy mogetak zrobic czy potrzebna jest zgoda jak w przypadku wysyłania poczty elektroniczneJ?

Gość bo musze sporo spraw zalatwic
nie mozna wysylac listow reklamowych listami poleconymi :O no bo jak to tak? zreszta jesli te firmy nie wyrazily na to zgody, to moglbys miec problemy, tak mi sie wydaje

Gość arko99
no a czy bez poleconego same listy

Gość bo musze sporo spraw zalatwic
jesli chcesz z tymi firmami wspolpracowac, to wysyla sie oferte handlowa.

Gość arko99
no ja chce tylko wysłąc że mam dany towar bez zadnych cen .Tylko zaoferowac mozliwa współprace

Gość heh u mnei gorzej byc nie moze
możesz wysłać emailem tylo tak, w inntym przypadku bedziesz miec proces o spam to jedyn a formuła Zwracam się z zapytaniem o możliwość przesłania Państwu drogą mailową oferty firmy ............ Niniejsze zapytanie nie jest ofertą handlową, a jedynie zapytaniem o zgodę na przesłanie oferty handlowej drogą elektroniczną zgodnie z art. 10 ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. z 2002r. Nr 144, poz 1204 z późn. zm.). Jeżeli wyrażają Państwo zgodę proszę o kliknięcie ZGODA lub odesłanie maila z informacją w temacie Wyrażam zgodę. Jeżeli nie życzą Państwo sobie otrzymywania od nas wiadomości, prosimy o odpowiedź na tego maila z informacją w temacie NIE lub zignorowanie tej wiadomości. Adresy mailowe zostały pozyskane z ogólnie dostępnych źródeł.

Gość arko99
ja chce wysąłc listem na poczcie polskiej a nie @.