Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błagam was!!!

Dzis studniowka a ja siedzę i płacze! POMOCY ;-(

Polecane posty

Gość Błagam was!!!

Chłopak rzucił mnie 3 tygodnie przed i ide z kolegą którego tak średnio lubię, dzis rano popsuł sie suwak sukience i musze isc w innej, brzydkiej starej, fryzjerka popsuła mi fryzurę i wyglądam beznadziejnie, sama sobie ladnie zrobic nie potrafię, na srodku czoła wyskoczył mi ogromny pryszcz którego nie da sie wycisnąć, pokłóciłan sie z najlepszym kolega i nienawidzę mojej klasy. Boże nie mam sily tyle kasy poszla na tą studniowke a ja najchetniej zostałabym w domu ;-( płacze caly ranek nie chce tam isc, tak bardzo bym chciala zeby to byl zwykły dzień ;-( NIE MAM OCHOTY NA NIC CHCE TYLKO PŁAKAĆ PŁAKAĆ I JESZCZE RAZ PŁAKAĆ ;-(

Gość weź się w garść!!!
Z kiecką do krawcowej. Fryzurę zrób taką jak zawsze. Na pryszcza fluid. Idź i się baw! Bedzie dobrze :-)

Gość ptasiek nastroszony
przeciez w zastepstwie mozesz pojechac pks-em na wiejska zabawe dyskoteka zwana tam nikt nie zauwazy zes potargana , brzydka i w worku

Gość Błagam was!!!
No ale wlasnie nie bede sie dobrze bawic bo ten kolega którego zaprosilam kłamał ze umie tanczyc :-/ i to bedzie porazka w dodatku jest ode mnie niższy, wczesniej mi to nie przeszkadzało ale teraz mam dosc wszystkiego :-/ bylam tak pozytywnie nastawiona to miala byc wyjątkowa noc a tu zapowiada sie koszmarne kilkanaście godzin :-| nie bede sie dobrze bawic bo nienawidzę swojej klasy a partner mnie oklamal eh :-/ albo jemu sie wydawalo ze potrafi a dla mnie to porazka jest jak on tańczy ;-(

Gość no to nie idź
i po kłopocie.

Gość ptasiek nastroszony
jakbys wygledna byla to bys z chlopakami - wyborem ich problemu nie miala. a tak i tak nie pomoze puder roz ni sukienka...

Gość kocieoczy94
to do niczego ,ale coz wspolczuc Ci nie bd ! ja sie dzisiaj bawie i chlam wodeczke i zajebiscie ! a Tobie dobrze tak;)

Gość NBA !
no coś ty głupia?! w dupie wszystko miej tylko idz i się dobrze baw. Po co ryczysz?!?! przecież nie idziesz rodzić na porodówkę w bólach tylko na zabawe!

Gość ptasiek nastroszony
miast plakac pomoz matce o ojcu w obrzadku zwierzat. izbe wysprzataj i pomysl , ze gdy oni sie szatansko bawia Ty spedzasz ten wieczor po bożemu

Gość no wlaśnie a za 100 dni
będziesz zdawać egzamin DOJRZAŁOŚCI! :-D

Spokojnie maleńka, miałam to samo, albo i gorzej, bo. Ie miałam kompletnie z kim iść i nie miałam sukienki ani kasy na opłaty. Dzisiaj się z tego smieję. Wyluzuj, to tylko potańcówa.

Gość Błagam was!!!
No ale poszłas w koncu? Jesli tak to jak sie bawiłas?