Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mialam wyjscia

Chyba okradlam wlasnego meza:( Kurde jak mi wstyd

Polecane posty

Gość nie mialam wyjscia

Przed slubem mialam pewne zadluzenie, o ktorym mu nie powiedzialam, bo nie chcialam:O Teraz troche zaluje, ale stalo sie. Wczoraj wybralam z jego konta 2000zl w tajemnicy przed nim:O Nie mialam innego wyjscia musialam to wreszcie splacic. Wiem, ze powinnam mu powiedziec, ale nie chcialam by mial pretensje, ze wczesniej nic nie mowilam. I tak oto zabrnelam daleko w swoim ukrywaniu prawdy. Kase wzielam z konta, z ktorego nie korzysta (odklada tam jedynie na czarna godzine) i mam teraz nadzieje, ze nie zajrzy do czasu az uzbieram te 2 kawalki i wplace. Naprade strasznie mi glupio i musialam sie wyzalic, a nie mam komu, bo nie przyznam sie do tego nikomu:(

Gość -nati000-
wplacaj po trochu. zawsze suma bedzie mniejsza gdy juz sie zorientuje :)

Gość nie miałam wyjścia
albo potraktuje to jako zapłatę za sex ze mną.

Gość nie mialam wyjscia
podszyw wyzej

Gość juz jest po sprawie
powiedz mu ze potrzebuje na ginelkologoa,w ieksze zakupy do domu, facet i tak nie rozroznia czy noewe garnki czy stare i uzbieraj sume

Gość nie mialam wyjscia
jestem szczera ogolnie, ale to wyjatkowa sytuacja, bo wtedy gdy potrzebowalam tej kasy to gdybym mu powiedziala to nie wiem jakby zareagowal. To naprawde cos powaznego, ale z drugiej strony moja glupota, a w tamtym okresie bardzo klocilismy sie o kase i dlatego chcialam uniknac kolejnych nieporozumien, wyrzutow itd. Sprawa byla na tyle powazna, ze podejrzewalam, iz moglibysmy sie rozstac.

Gość nie mialam wyjscia
moj rozroznia czy sa nowe garnki czy nie:D Jakbym powiedziala, ze na zakupy wieksze to chcialby wiedziec na co dokladnie, a na ginekologa 2 tysiace to chyba troche za duzo:P