Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Na co byscie radzili isc obecnie do kina?

Polecane posty

Byl ktos ostatnio na czyms fajnym? Chcialabym sie dzis lub jutro wybrac, ale nie wiem komppletnie co teraz jest fajnego, a nie chce sie wynudzic:P Jesli byl ktos ostatnio na czyms co moze polecic to bede wdzieczna:)

Gość erereerer
Rzeź :)

Gość ja własnie za chwilę
wybieram się na "Różę", na pewno ciekawy ale z tego co o filmie słyszałam to "fajny" nie powiedziałabym o nim

Gość MAŁA MI........
a ja nigdy w zyciu nie byłam jeszcze w kinie

dzieki:) poczytalam o czym jest "Roza" i chyba sie faktycznie skusze, bo dosc ciekawy temt. Ja wlasnie "dziewczyne z tatuazem" odradzic moge:P

Gość czemu odradzasz Dziewczynę z
tatuażem? Czytałaś książkę? Bo ciekawa jestem anglojęzycznej wersji. A póki co obejrzałam szwedzką wersję

Dziewczyna z tatueazem jest beznadzieja w porównaniu ze szwedzką wersją......nieudolna kopia , mimo iz jestem wielkja fanka trylogii Larssona to rowniez odradzam amerykanska produkcje. I ze Cię nie opuszczę - zapowiada sie fajnie , ot idealny film na walentynki. Kronika - oglądałam kilka fajnych efektów poza tym troszkę sie nudziłam Kontrabanda - nudziłam sie Big love - tragedia ;/;/;/

ja ostatnio jak bylam w kinie to reklamowali "Big love" i po reklamie myslalam, ze sie skusze, bo sie niby zapowadalo obiecujaco, ale wlasnie slyszalam, ze tak naprawde to do dupy ten film:O

Gość paolla3d
Ja nie polecam Big love. Dotrwałam do końca, ale jakbym miała iść znowu to na pewno wybrałabym coś innego. Jednak polskie kino niestety trzeba przyznać leży. Gdzie te filmy co kiedyś?

Grają jeszcze mój tydzień z marilyn Artysta człowiek na krawędzi gwiezdne wojny 3d Sherlock holmes Róża Rzeź Sztos 2 Zelazna dama Jack iJill - podobno super komedia , ja na to chcę iść :)

Gość pełen relaks
a czytaliście książkę? po książce każda wersja, czy szwedzka czy inna, wypada blado :) BLADO!

Szwedzka wersja znakomicie oddaje klimat książki. Technicznie może ten fim nie jest tak dobry jak wersja amerykańska ale to jest bardzo dobra ekranizacja

Pelen relaks owszem czytalam cala trylogie i obejrzalam cala szwedzka produkcje , jest po prostu świetna , a na amerykanskiej produkcji sie wynudzilam jak nic . poza tym nie podoba mi sie gra rooney , zbyt ''lekko '' zagrala lisbeth nie to co naomi . Naomi w szwedzkiej produkcji odzwierciedlila moje wyobrazenie o Lisbeth jakie mialam po przeczytaniu ksiazki, Roonej nie podolala byla zbyt ''miekka'' i w ogole jakos tak nie pasowala

Gość pełen relaks
"szwedzka" Lisbeth jest super :) brak mi kilku wątków, ale w sumie nie szkodzi, cieszę się tylko, ze przeczytałam książkę przed filmem.

Gość pełen relaks
właściwie to chyba jedyny przypadek, gdy po obejrzeniu filmu nie czułam, ze schrzanili film (czyli nie odpowiadał moim wyobrażeniom) wiele lat temu byłam niemalże obrażona, jak ośmielają się kręcić film na podstawie Władcy pierścieni, którą to książkę uwielbiałam od lat prawie dziecięcych :):)

Gość 87873783
polecam Rzeź

Gość pelikana
Polecam Nieściszalnych. Byłam kilka dni temu i do dziś się uśmiecham, jak przypomnę sobie niektóre sceny. Kilka osób wyszło z kina w połowie seansu. Dziś idę na Chłopca na rowerze.