Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubua

Prezent na 30 urodziny dla męża

Polecane posty

Gość bubua

Chcialabym kupic mężowi cos fajnego na 30 urodziny. Wypadaja w kwietniu, wiem ze jeszcze jest troche czasu ale juz mysle.Mąż nie ma pracy biurowej , pracuje w terenie. Budzet to 500 zl. Odpadaja: zloto, zegarek, przywieszki portfel, Prosze o rady, bede wdzieczna

Gość lopae
za te pieniądze zafunduj mu porządną prostytutkę. nie jakiegoś wycierucha za 100pln tylko coś ekskluzywnego. pewnie się ucieszy

Gość Jelito
Opłać mu 3 godziny w agencji towarzyskiej !

Gość może wiertarka udarowa?
jw

Gość to tez moj odwieczny problem
moj facet jest milionerem i jak przychozi jakas okazja to nie mam mu co kupic bo on ma wszystko , co tyle chce to sobie kupuje. dlatego powiedzialam mu ze nie lubie czegos takiego jak prezenty na rozne okazje i nie lubie swietowania. teraz skladamy sobie tylko zyczenia a prezenty dostaje bez okazji :)

Gość wybierzcie sie do SPA
albo przygotuj romantyczna kolacje i juz

Gość bubua
Dzieki za rady:) Romantyczna kolacja odpada bo nie mamy w sumie gdzie, mamy male dziecko, i budujemy dom a teraz mieszkamy z rodzina.

Gość o rany z rodzina???
30 letni chlop, no makabra :D

Gość ja proponuje weekend w SPA
albo hotelik jakis zeby pobyc samemy, wanna z olejkami, szampan i truskawki:)

Gość ZakupoweSzalenstwo
Cześć! Obejrzyj nasze propozycje na 30. urodziny - prezenty, które są jednocześnie oryginalne i śmieszne, a zarazem pożyteczne. Życzę miłego oglądania :) http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/30-tka/218 P.S. Wysyłka tego samego dnia lub odbiór osobisty tego samego dnia w Warszawie w naszym sklepie w Hali Kopińskiej

Gość 02bcjsgd99393
Prezent na 30 urodziny dla męża do 500 zł znajdziesz na http://prezentokracja.pl/ ja kupiłam lot widokowy nad Wrocławiem. mąż się bardzo ucieszył!

Gość Makaronowa
Kup mu coś z tego co zaplanowałaś, a oprócz tego zafunduj mu wyjątkową, niezapomnianą noc - ja tak zrobiłam na 30-tkę męża i nie narzekał. :D Możesz wystroić się jakoś specjalnie (polecam stroje z http://www.abcerotyki.com.pl/, na hasło ABCMI jest 5 % rabatu), przygotować świece, olejki itp. Na okrągłe rocznice, urodziny itp. zawsze staram się coś specjalnego wymyślić i to się sprawdza.

Ja też zaczęłam się wstępnie zastanawiać nad prezentem na 30...:P mam odłożone trochę kasy, poradze się brata i chyba kupię właśnie zegarek.:) Ale na razie nie jest moim mężem.:D

Gość gość
my z okazji 30 urodzin ( a jesteśmy z tego samego rocznika) postanowiliśmy sobie zafundować jakiś fajny wypad bo przy prowadzeniu małego biznesu na urlopy tak naprawdę nigdy nie mamy czasu, byliśmy nad morzem które oboje uwielbiamy w Ustce w http://www.hotel-lubicz.pl/ i to był bardzo fajnie spędzony czas a romantyczną kolację przy świecach będę z rozczuleniem wspominać jeszcze bardzo długo

Gość werkana
Jeśli pracuje w terenie, to myślę że dobrą opcją może być smartfon, bardzo praktyczny, a w czasie przerw będzie mógł sobie posiedzieć w necie, ja ze swojego lenovo moto g2 dałam w sferisie 450zł, a moim zdaniem to naprawdę porządny model.

Bardzo stylowym zegarkiem jest Q & Q VP 60! Ma czarną bransoletkę, biały wyświetlacz i czarne cyferki. Jest naprawdę bardzo piękny. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
mnie tam najbardziej podoba się idea wspólnego wypadu, w końcu wiadomo, teraz ciężko znaleźć czas dla siebie i myślę, że takie prezenty są najcenniejsze, co do miejsca to my akurat uwielbiamy Gdański i myślę, ze hotel http://apartneptun.com/ na taki urodzinowy wyjazd sprawdzi się idealnie

Gość gość
mnie tam najbardziej podoba się idea wspólnego wypadu, w końcu wiadomo, teraz ciężko znaleźć czas dla siebie i myślę, że takie prezenty są najcenniejsze, co do miejsca to my akurat uwielbiamy Gdański i myślę, ze hotel http://apartneptun.com/ na taki urodzinowy wyjazd sprawdzi się idealnie

Gość gość
Może dron lub zdalnie sterowana zabawka, którą trzeba wcześniej samemu złożyć? Zobacz tutaj https://rcmplanet.eu/

Gość gość
To załeży co lubi twój mąż ? Może płytę z utworami ktore lubi, albo książkę, kolacja w restauracji, albo wypad na weekend ...

Gość AnkaW23
Jeżeli jest kierowcą, to może coś motoryzacyjnego? Mój pod choinkę dostał alkomat alkohit x8. Elektronika to jest dobry pomysł na prezent. Oczywiście jeżeli przydatna. Alkomat przydaje sie nie tylko do samochodu, ale choćby jak masz gości w domu, czy w sezonie grillowym.

Gość drakona
mój facet za parę dni ma urodziny a ja nie mam jeszcze prezentu, myslicie ze jakiś trymer do brody bedzie ok, wpadł mi w oko beard designer, to już wyższa półka sprzetów więc nie powinno być wtopy, a babyliss robi solidne rzeczy, sama mam ich suszarkę i prostownicę

Gość felisnadida
ile mniej wiece trzeba wydac na solidny alkomat? Facet ma niedlugo okrągłe urodziny, już od dawna wspominał ze chciałby miec własny alkomat, myślicie ze alkohit x60 będzie dobry?

Gość J1oasia
felisnadida, w sumie to zależy ile chcesz wydać. My w marcu kupowaliśmy alkohit x8, to jest jeden z tańszych i to było niecałe 400zł. W sumie zależy, gdzie kupujesz. A jest fajny, bo łatwy w obsłudze i pomiary są wiarygodne, no i klimat robią darmowe kalibracje i gwarancja lat. Generalnie musisz szukać alkomatu z sensorem elektrochemicznym i żeby nie przepłacać coś w widełkach własnie od ok. 400 do 700 zł.

Gość gość
roochanie jakiego nie było.

Gość felisnadida
kupiłam tego alkohita x60, posprawdzałam opinie w sieci, dużo osób go chwaliło, facer zadowolony, szpanuje przed kolegami ;) ale ja taki szpan rozumiem, wazne że więcej osób teraz przed jazdą wśród znajomych się zainteresowało alkomatami, jego kumpel tez sobie kupil, nawet teść coś przebakuje ze by mu się przydał, jeździ na dziąłeczkę czasami tam jakiś grill piwko i potem problem jechac czy nie

Gość J1oasia
I jak ci się ten lejek w x0 podoba. Choć kupiliśmy alkohit x8, to jednak zastanawialiśmy się czy opłaca się dać nieco więcej.

Gość felisnadida
lejek jest spoko, u nas kilka osób regularnie używa alkomatu i na pewno jest to łatwiejsze bo ie trzeba za każdym razem ustnika zmieniać,w szyscy dmuchaą do jednego lejka, nie dotyka ise go nawet