Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubua

Prezent na 30 urodziny dla męża

Polecane posty

Gość Roni78
A wyniki są takie same z lejkiem i ustnikiem czy jest jakaś różnica? Bo do tej pory miałem alkomat z ustnikiem, a jak przyszło mi go pożyczać to tych ustników zaczęło brakować:)

Gość Kasandrita
Wydaje mi się, że dobrej jakości alkohol zawsze się sprawdzi https://alkohol-online.pl ja zamówiłam dla mojego jego ulubione whisky :)

Gość gość
A co powiedziałby o prezencie motoryzacyjnym http://prezenty.sjs.pl/ ? Bo ja myślę, że niejeden facet byłby zachwycony z czegoś takiego.

Gość bambarylkav
Roni78 - ja mam alkomat alkohit x50 który ma i lejek i ustnik, różnic w wynikach nie ma, częściej korzystma z ustnika, bo wygodniejszy i nie trzeba po każdej osobi zmieniać

Gość gość
Praca biurowa w terenie czyli ma swoj kontener czy tak? Jak jezd strozem to kup mu miotłe a na imieniny szufelke

Gość gość
Mój chciał krewetkarium to mu kupiłam,bo taka ma pasje akwarystyke^_^

Gość ElaJM
bambarylkav, nawet nie wiedziałam, że można takie alkomaty dla zwykłego użytkownika dostać i to ponieżej 1K zł. Fajna sprawa, bo wiadomo, któremu gościowi można oddać kluczyki od samochodu.

Gość bambarylkav
można można : ) wśród znajomych to większość już sobie alkomaty kupiło, ja się na pewno jako gospodyni czuję odpowiedzialna za gości i nie chcę zeby siadali za kołko pod wpływem, od razu wyskakują z alkomatem i propozycją nie do odrzucenia ;)

Gość ElaJM
bambarylkav, a jaki ty masz alkomat? I dlaczego taki kupiłaś Bo teraz może nie trzydziestka męża, ale za może warto by alkomat pod choinkę położyć?

Gość gość
Polecam locik w tunelu aerodynamicznym <3 mój mąż latał w speedflyu, pod Wrocławiem :D mówił, że świetna sprawa, aż mi teraz sam kupił voucher na święta XD

Gość melpora
Dnia 27.11.2018 o 11:22, Gość ElaJM napisał:

bambarylkav, a jaki ty masz alkomat? I dlaczego taki kupiłaś Bo teraz może nie trzydziestka męża, ale za może warto by alkomat pod choinkę położyć?

Alkomat to dobry prezent na każdą okazję ;), nie znam żadnego abstynenta, na imprezkach to zazwyczaj jest że wszyscy sobie jakieś w głowie kalkulacje robią czy już mogą siadać za kółko czy nie lepiej mieć alkomat, niedawno kupiliśmy elektrochemicznego alkohita x60, szybko działa, można w parę sekund sprawdzić czy magiczne 0,2 przekroczone, nie ma problemu żeby wziąć do kiezeniu jak idzimy gdzieś i wiemy ze bedziemy pili nawet symbolicznie

Gość Patka

Najbardziej oryginalnym prezentem jest voucher na przejazd sportowym autem. Ja kupiłam taki voucher w Devil-Cars. Mają duży wybór aut, więc każdy wybierze coś dla siebie m.in. Lamborghini, Porsche, Ferrari, Nissan GTR, Subaru WRX, Ford Mustang lub też bolidy wyścigowe takie jak Ktm X Bow czy Ariel Atom 🙂 Są to prezenty nie tylko dla mężczyzn, ale również dla kobiet, dla młodych jak i starszych ludzi 🙂 Wystarczy wejść na ich stronę i dokonać zakupu i taki voucher już kilka minut po złożeniu zamówienia przychodzi na e mail gotowy do wydrukowania i wręczenia. Wszystko łatwo i szybko a zadowolenie, satysfakcja i adrenalina gwarantowane 100% 🙂

Gość zonka256

Sprawa wygląda tak, że ja kupiłam swojemu mężowi lunetę ze spyoptic, on zawsze lubił takie rzeczy. Dzięki profesjonalistom tam pracującym dowiedziałam się że to idealny prezent 🙂

Gość Fabolou JZ

na 30 warto pomyśleć o prezencie takim który by go uszczęśliwił i dał mu do myślenia że to nadal nie jest duży wiek. Dlatego może gra? Akurat w media expert jest promocja na fife19 za 79zł wraz z inną grą.

Gość daro
Dnia 23.05.2019 o 15:54, Gość Fabolou JZ napisał:

na 30 warto pomyśleć o prezencie takim który by go uszczęśliwił i dał mu do myślenia że to nadal nie jest duży wiek. Dlatego może gra? Akurat w media expert jest promocja na fife19 za 79zł wraz z inną grą.

A co to za "inna gra"?

Gość Quesedia

Ja tam kupiłam wczoraj na promocji w Media expercie FIFĘ 19 za 79zł na Xboxa one mojego pysia. Mężczyźni prosto myslą i naprawdę nie trzeba się wysilać żeby ich uszczęśliwić :p (bez urazy oczywiście panowie).

Gość boombabka

30 to jeszcze młody wiek, teraz akurat zaczynie się interesować nowymi rzezcami, ja swojemu kupiłam preorder fify20 która wychodzi jutro w media expert 😉

Gość blom

Ja też wybrałam preorder FIFA20 w Media Expert :)

Gość minima

Ja na 30. męża wykupiłam mu przejazd lamborgini gallardo po torze wyścigowym. Od razu mówię, że trzeba wykupić co najmniej 2-3 okrążenia, żeby Twój mąż chociaż trochę tą zabawą się pocieszył 😉

Gość Wilma

Kup mu jakąś drobą elektronikę. Prezent praktyczny. Mojemu kupiłam alkohit x8, bo marudził od jakiegoś czasu, że przydałby mu się dobry alkomat. I ten prezent wypalił.

Gość hamana

Jaki koszt takiego alkomatu? Na co zwracać uwagę?

Zależy od modelu, ale niewiele ponad 300 zł. Jak masz zamiar kupować alkomat dla siebie albo na prezent to koniecznie czujnik powinien być elektrochemiczny. Takie są najpewniejsze i najdokładniejsze. No i dlugo posłużą.

Gość drudzia
Dnia 27.09.2019 o 02:57, Gość blom napisał:

Ja też wybrałam preorder FIFA20 w Media Expert :)

Ja kupiłam mu FIFE20 w Media Expert ale nie preorder

Gość marcjana

ja nie mam męża, ale faceci to lubią proste rzeczy  dostawać także nie powinnaś mieć najmniejszego problemu żeby jemu coś zakupić sensownego. Pamiętam jak ode mnie z pracy koledzy wybrali się do klubu Boss Exclusive Club w Rzeszowie żeby świętować jednego z nich urodziny i każdy jeden był rozczarowany, podobno tylko kasę tam stracili

Gość Martyna

Ja swojemu zafundowałam skok w tunelu aerodynamicznym w wielkopolsce. Od dawna marzył o czymś takim więc postanowiłam spełnić jego marzenie :) Był zachwycony i planuję jechać tam kolejny raz :)