Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Missty

Praca w domu dla matek malutkich dzieci

Polecane posty

Gość Missty

Witam, na wstępie tłumacze, że jestem stałą bywalczynią, tylko pierwszy raz odważyłam się napisać na forum. Zaczne od przedstawienia swojej sytuacji. Jestem młodą (22 lata) samotnie wychowującą matką. Sytuacja moich rodziców jest skomplikowana (po rozwodzie powyprowadzali się do innych miast), tak więc nie bardzo mogę oczekiwać na pomoc z ich strony, ponieważ nie mam ich przy sobie jak większość młodych matek. Pracuje, wychowuję dziecko i uczę się zaocznie (bezpłatna szkoła policealna, bo na studia mnie nie stać). Ponieważ jestem zmuszona wynajmować mieszkanie tak więc 5/6 wypłaty płace za rachunki, z alimentów opłacam opiekunke (całe alimenty 400zł ponieważ zajmuje mi sie nią znajoma za 100zł tyg). Sytuację mam bardzo ciężką, ciągle jestem w długach. Postanowiłam wiec poszukac dodatkowego zajęcia przez internet, gdy już uśpię maleństwo mogę poświęcac chwile na takie zajęcie. Oczywiście ejak większośc jestem do tego sceptycznie nastawiona i zanim zaczęłam obczytałam internet w poszukiwaniu potwierdzenia tej pracy. Postanowiłam spróbować, ponieważ nie wymaga wkładu finansowego. Pracę wam polecam, ale również jest to swego radzaju prośba o pomoc. Za każdą osobę zarejestrowaną z mojego polecenia (do 5 lini w dół), nalicza mi do konta 1 dolara. Na chwile obecną mam 85 osób (25 bezpośrenio podemną, reszta to zarejestrowani z ich polecenia)(przez tydzień czasu). Jeżeli WAZZUB wywiąże się z tego co oficjalnie ogłosili, powinno mi wpływac ok 250zł miesięcznia. Dla mnie to dużo w mojej sytuacji, ale byłabym wdzięczna każdej zarejestrowanej osobie. Zachęcam osoby w podobnej sytuacji, jak również te, które mogłyby w ten sposób poprostu dorobić. Spróbujcie, naprawdę niczego nie tracicie, a może faktycznie się uda. W razie pytań podaje maila goska_aisha@interia.pl a w celu znalezienia informacji o projekcie WAZZUB proszę wpisać w googlach, jest tego mnóstwo. Mój link polecający to http://signup.wazzub.info/?lrRef=99204faa Jeszcze raz dziękuje z góry za pomoc:)

No a tak po krotce moglabys opisac na czym polega ta "praca"? Bo jesli nikt nie wie o co chodzi to po co sie ma rejestrowac? Mozesz tez poklikac w platne reklamy, link w mojej stopce, wyplacaja od 30 zl, nie jest to duzo ale tak dodatkowo zawsze cos a za kazda klikniety link dostajesz 1 - 2 grosze, wiem ze to wydaje sie malo, ale w ramach relaksu gdy i tak siedzisz na necie, a taka kwote do wyplaty wbrew pozorom idzie uzbierac, bo codziennie sporo przysylaja do klikania :)

Gość Missty
Klikałam kiedys w reklamy, ale nie dotrwałam do 30zł;p Praca polega na tym, że powstaje nowa strona konkurencyjna dla Google, Facebook, Groupon itp, gierki na kase, nowy miedzynarodowy portal, który ma mieścić w sobie to wszystko (i wygląda na to jednak np. Facebook obawia się konkurencji, bo linków nawet w PW nie można przesyłać). WazzUb poinformowało, że 50% zysków (które w tego typu stronach są liczone w miliardach) ma byc przekazywana użytkowniką, którzy "rozreklamują" stronę przed startem. Oficjalnie mają płacić 1 dolara, za każdą zarejestrowaną osobię do 9 kwietnia 2012r (z twojego linka polecającego oraz do 5 lini w dół). Możliwośc rejestracji od 1 stycznia do 9 kietnia 2012 - wtedy starruje oficjalna strona. Na moim koncie w tabelce zysków tak jak mówiłam mam już (na chwilę obecną) 89$. Nie mam 100% pewnosci, że wypłacą bo dopiero po 9 kwietnia będą wypłacać (podobno 15 mają przeliczą pierwsze zyski i wtedy ma nastąpić wypłata), ale tak jak mówiłam niczego nie trace (może troche czasu), a można zyskac:)

Gość Missty
Aha i jeśli chodzi o linki weryfikujące (przy rejestracji) to od znajomych wiem, że na wp nie dochodzą;/

Gość laurka0905
Powstała nowa Firma w branży spożywczo- przemysłowej zwana FAMILO : -jest to Sieć Konsumencka. -zostając jej członkiem uzyskujemy bezpłatny dostęp do sklepu internetowego w którym samodzielnie robimy codzienne zakupy w cenie 5% do 20% taniej. - istnieje możliwość uzyskania rabatów - duże promocje - Dostawa paczki zakupowej kurierem do domu - rejestracja darmowa -przy kilkogodzinnej pracy spory zarobek Zapraszam do darmowego podjęcia współpracy : http://www.familo.com/r/laurka0905 Życzę sukcesu. Patrycja Podlewska