Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akalina

Dziwne dźwięki pochwy

Polecane posty

Gość akalina

Słyszałąm że to normalne dla kobiet po ciąży u których pochwa jest sporo rozciągnięta .. ale ja jestem młodą dziewczyną, która nie uprawia seksu często .. lecz prawie zawsze gdy kocham sie z chłopakiem od tylu.. to moja pochwa pierdzi . Nie są to ciche pierdzenia ... to jest takie BARDZO GLOSNE ...i przy okazji bardzo stresujace dla mnie .. mimo, ze wiem ze chlopak wie ze nie pierdze, tylko to moja pochwa .. co zrobic by chociaz troche to przyciszyc ??

Gość akalina
prosze o pomoc .... :(((((

Gość _ Magda O__
może to nie pochwa pierdzi?

Gość mpaksu
Nie masz się czym przejmować, taką masz budowę. Często się to zdarza.

"Odpowietrznik" to napisane w złośliwej formie, tak bardzo nie mija się z prawdą co do Twojej "pierdzącej" tzipy Widać że, w niektórych oprócz tego że mocno czujesz go w sobie za każdym kolejnym pchnięciem, to dostaje się tam również powietrze...

Gość akalina
tak to na pewno pochwa ... znam swoj orgaznim i jednak wiem kiedy wydaje normalne baki -_- To bardzo utrudnia mi zycie erotyczne ... moj partner bardzo lubi brac mnie od tylu a przez to ja nie umiem sie przelamac :(((

Gość MARYSKA23
biedna hihihi.nic się nie martw żle ci wkłada i jesteś za sucha,pompuje się powietrze i (potem pierdzisz): po prostu się czymś posmaruj dla poślizgu i powinno być dobrze

Nie wiem jak można dobrze włożyć, ale to widocznie inny problem. I bynajmniej po łepkach jedynie związany z Twoim problemem.Ale jestem gotowy przyklasnąć teorii o słabo nawilżonej tzipie. Oczywiście nie mam o tym zielonego pojęcia, bo obwarzono mnie prąciem.