Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_79

pomóżcie nie wiem co z nią zrobić!

Polecane posty

Gość zalamana_79

siostra od dawna nie chciała mieć dzieci, zabezpieczenie zawiodło i wraz z mężem wpadli w panikę - a ten idiota 'doradził' mojej siostrze - i ta równie głupia co on wzięła całą paczkę tabletek antykoncepcyjnych NA RAZ! potem wzięła fervex, następnego dnia 5 polopiryn s na raz, po paru godzinach kolejne 5 i jeszcze wzięła przeterminowaną ampułkę tramalu ... I JESZCZE MARUDZI, ŻE NIE LECI NIC! teraz jeszcze odwala coś z olejkiem rycynowym bo gdzies wyczytala ze kiedys dawali na przyspieszenie porodu. nawet widzialam jak sie po brzuchu biła, to udało mi się ją powstrzymać :( nie chodzi mi teraz o ocenę jej zachowania, bo to debilizm, naprawdę ale co mogę zrobić? co grozi jej i dzieciaczkowi? mówi, że u lekarza nie była ale test pozytywny i podejrzewa 4 najpóźniej 6 tydzień. czy ma szansę przeżyć? wstyd mi za nią :( jak tak można..

Gość maartikka
Przyznaj się że chodzi o ciebie. Po takim zachowaniu urodzisz downa

Gość mbncvz
Boże, jeśli to nie prowo to masz za siostrę wyjątkową debilkę. Zamiast jak normalny człowiek kupić tabletki na internecie to ona się bawi w jakieś kretynizmy. No ale cóż, selekcja naturalna.

Gość okłamują nas...
niech urodzi i odda rodzinie, która pragnie dziecka

Gość zalamana_79
nie o mnie, nie jestem głupia. czemu za każdym razem gdy ktoś ma problem nikt nie pomoże tylko mówi 'to na pewno chodzi o Ciebie!'? przyszłam tu po poradę jak moge im obojgu pomóc a nie po takie komentarze

Gość zalamana_79
mówiłam - jedź za granicę, zrób tam jeśli nie chcesz rodzic, albo urodz i oddaj komuś kto chce dziecka. a ta 'nie, znajdę sobie w sieci'. równie genialna jak te ktore wypisuja takie pomysly w sieci. prawie 30 lat ma ... moge im jakos pomoc? boje sie ze faktycznie moze poronic tylko jeszcze dostac przy tym krwotoku i mi zejdzie z tego swiata

to żart? jesli nie - skad wiesz, ze bije sie po brzuchu. co? chyba nie mieszkasz z nia.po za tym, gdybys nawet mieszkal, to na pewno nie robilaby tego przy Tobie. Takze tak czy inaczej, nie wierze. Chyba ze ta 'siostra' jestes sama Ty.

Gość maartikk
ile ona ma lat

Gość zalamana_79
bylam u iej przez pare dni po tej rozmowie. nie musisz wierzyc bo to mnie nie obchodzi. obchodzi mnie jak jej pomoc w listopadzie bedzie miec 30