Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sserwgfs

Mój synek zrobił tak jak mu kazałam. To wina mojej rodziny!!

Polecane posty

Gość sserwgfs

Mój synek zrobił tak jak mu kazałam. To wina mojej rodziny!! Mój syn ma 8 lat. Ja związałam się z facetem którego ojciec ma problemy z alkoholem a matka siedzi w więzieniu za przekręty finansowe(kobieta pracowała gdzieś jako księgowa). Od tej pory rodzice mieli do mnie pretensje. Dlatego że zaszłam w ciąże z kimś takim. Nie odzywali się do mnie ani bracia ani rodzic. Syn chodzi do klasy z dziecmi mojego brata kuzynm i kuzynka. Ostatnio synek zauwazyl ich ze oni zaczeli od siebie sciagac i zaczal skarzyc nauczycielom.I kuzyni w klasie sie do niego nie odzywali bo rodzice i dziadkowie im zabronili. To teraz moja rodzina wydzwania do mnie ze wychowalam esbeka itp. Jak sie zachowac?

Gość sserwgfs
Tylko ze kuzyni powiedzieli mu ze nie chca miec z nim nic wspolnego bo rodzice i dziadkowie powiedzieli im ze to przyszly bandyta i alkoholik. I jak ja mam sie czuc, zreszta kuzyni buntuja przeciwko mu klase. Przeniose syna do innej szkoly. Powiedzialam synowi prawde:) to ze dziadkowie nie chcieli tego by pojawil sie na swiecie bo uwazali jego ojca za kogos gorszego. Wychodze z zalozenia ze najlepiej dziecku mowic prawde.

Gość grzenia
Wiesz ja bym mu nie powiedziała wprost ze go nie chcieli (jak on ie musiał poczuć??Jak tysie czujesz a co dopiero dziecko!?) Wiesz co pojechałabym do tej rodzinki i im tak wygarneła zeby w piety wlazło! Ale tez nie ucz dziecko skarżenia na każdym kroku bo faktycznie w klasie nie bedzie lubiany i czy w tej czy w innej.

Gość oooooooo znowu ten sam temat
autorko zmiłuj się i zamilcz, bo już co najmniej 3-ci raz o tym piszesz

Gość sserwgfs
Tylko ze tak jestem wkurzona na nich. Oni powiedzieli malym dzieciom zeby sie nie bawily i nie odzywaly do mojego syna bo to przyszly przestepca, alkoholik, itp. Naprawde bardzo mnie to boli.