Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja sąsiadka....

moja sąsiadka ma chyba romans....

Polecane posty

Gość moja sąsiadka....

a właściwie to kilkanaście romansów, albo i więcej:O i nic w tym nie byłoby dziwnego, gdyby nie fakt, że ona nie ma męża, jest wdową od kilku lat, ale ma już....81 lat:O co kilka dni wychodzi z jej mieszkania rankiem jakiś pan, co tydzień inny. śpią u niej w mieszkaniu, wieczorem przyjeżdża zawsze jakiś pan, rankiem odjeżdża....:O dziwne to wszystko. i tak co tydzień nowy fagas....:O

Gość moja sąsiadka....
a ona rentę to ma malutką, kiedyś ledwo starczało jej na jedzenie, leków nie kupowała, ubrania z ciucholandu, a teraz.....szyneczka, pełne siateczki z apteki, ubranka na bazarku, i to te droższe, futerko na zimę sobie kupiła, makijaż, paznokcie, fryzik nowy...:O

Gość maturks4
A co ciebie to obchodzi? Zazdrościsz?

Gość a co cie to obchodzi!!
pilnuj swojego noska (dupki) :/

Gość moja sąsiadka....
ale ona ma 81 lat!!!!!!!!!!!!!!!:O

Gość kkkkkkkkkkllllll
zaradna kobietka :) powinniscie wszystkie brac z niej przyklad...

No i właśnie o to chodzi! Może juz długo nie pożyje więc niech jak najlepiej wykorzysta ten czas ;) Dlaczego ludzie myslą, że ludzie po 60 to juz tylko do kościoła biegać mają i z życia nie korzystac bo nie wypda, oni tez mają swoje potrzeby ale muszą je ukrywać lub tlumic bo wiedza jak ludzie na to reagują...

Gość Myszka909
Jaka wscibska jestes,. zazdrosci ci ze ma 81lat i nadal sie podoba facetom i co tydzien ma innego. Na stare lata chce poszumiec pobzykac nic w tym dziwnego sex jest dla wszystkich,

Gość Piruet na lodowisku
gdybym miała mieć romans z każdym facetem jaki sypiał w moim domu to by mi palców do policzenia zabrakło :O a podobno to stare baby sa wscibskie i plotkarskie :D

Gość wuj
w moim miescie mieszka kobieta ktora ma teraz 75 lat a byla zwiazana z 40latkiem, a pozniej bywali u niej rozni 40-50latkowie