Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja myślę, że....

co kupić własnemu dziecku na pamiątkę na komunię ?

Polecane posty

Gość a ja myślę, że....

chodzi mi o prezent ponadczasowy, który będzie dziecku w przyszłości wspominał o rodzicach złoty łańcuszek z medalikiem, złote kolczyki już ma coś innego w tym stylu lub podobne

Gość a ja myślę, że....
dobry pomysł coś jeszcze ?

Gość a ja myślę, że....
czekoladki to zje od razu chodzi o trwały prezent zegarek to dobry pomysł, ale raczej srebrny

Gość andrzelika pod kolderka
quada

Gość jedz, jesli znasz jezyk i masz
moze raczej cos praktycznego niz kolejny lancuszek ktory ona nie zalozyl... rolki? rower? zegarek?nowe meble do pokoju?wycieczke zagraniczna z wami ?

nie beddzie 9latka chodzila zlotem obwieszana,lepiej zwykly ale porzadny zegarek niz jakis zloty i srebrny za 500 zl co wyladuje na polce

Gość a ja myślę, że....
chcemy kupić coś co przetrwa całe lata o kiedyś będzie pamiątką po rodzicach myślałam nawet o taki religijny obrazie ze skóry lub ze srebra niekoniecznie musi to być coś co ma nosić na sobie

po co jej religijny obraz, ktory przetrwa pol wieku? lepiej cos praktycznego by sie cieszyla, a nie cos co za > pol wieku przypomni jej was:O Zreszta po was to lepiej niech ma dobre wspomnienia i wychowanie, wartosci w glowie itd, a nie jakies bibeloty...

Gość a ja myślę, że....
ja np. nic na komunię nie dostałam ale dostałam od matki piękny złoty pierścionek, który zamierzam przekazać córce na jej 18 tkę i chciałabym aby ona kiedyś jeśli będzie miała córkę dała je ten pierścionek

no to ok, jak chcesz..

Gość gość K
Ja chciałam dostać Encyklopedię Larousse i dostałam, ale to było ponad 20 lat temu. Byłam zafascynowana najróżniejszymi dziedzinami nauki, co mi pozostało do dziś. Nadal jest w domu, teraz korzysta z niej siostrzeniec.