Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ramos Vinolas

kto z olsztyna?

Polecane posty

ostatnio jak bylem w twiscie to nic nie pamietam i po 3 dniach dostalem sms ze jakies 2 anie chca ze mna sie spotkac ale darowalem sobie bo nic nie pamietalem

Gość dziennikarkaaa
portada wraaaacaj, potrzebuje cie i twojej pamieci!! :( Ramos co studiujesz? i skad sie wziales na kafeterii? :D:D To raczej nie jest miejsce w którym chwali sie byc:D

Gość dziennikarkaaa
juz po sesyji? Portada, nie rób mi tegoooo

już jestem i staram sie sobie przypomnieć, nie mam przy sobie notatek więc ciężko będzie....może podaj mi maila i jak ogarnę temat to napisze?

Gość dziennikarkaaa
cholera :/ moze napisac ze nie wie, chociaz wtedy sie chyba poplacze... :(

Gość dziennikarkaaa
ohh portado, bylabym bardzo wdzieczna, ale pomoz mi moze spojrzec na to tak na chlopski rozum - czy gatunki publicystyki radiowej to moze byc praktycznie to, co w publicystyce i telewizyjnej i prasowej? np komentarz, recenzja, felieton???

Gość dziennikarkaaa
i wywiad, reportaz? chyba tak, tak na chlopski rozum, ale jesli sie myle, to nie dosc ze babka mnie wysmieje to pewnie za głupote postawi mi od razu 2 :P

Gość dziennikarkaaa
moj mail to jagodakafe@wp.pl, ale pewnie przez weekend nie uda ci sie zajrzec do tych notatek? bo ja to mam na poniedzialek, nie sadzilam ze w necie zupelnie nic o tym nie bedzie shit :/

Gość dziennikarkaaa
z pewną pania mgr Sz. :P Kiedys te zajecia były chyba z Doliwą bo znalazłam sylabusa

portada nie no żartowałem, to miał być taki impuls aby cie zmotywować do pomocy dla tej biednej zagubionej i zrozpaczonej dziennikareczki :D

postaram sie dzisiaj, ale nie obiecuje...mam chyba w domu odpowidnia ksiażke. wzielabym ja jutro do pracy i Ci napisała co i jak :)

Gość dziennikarkaaa
hehehe :D Portado, byłabym ci baaaardzo dozgonnie wdzieczna, na razie przestane nad tym plakac i ide pisac referat trzymajcie sie !

Gość dziennikarkaaa
sie ucz, ja mialam dzisiaj, mam jeszcze 2 :P plus pare innych rzeczy do oddania:(