Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynowa_moc

Mąż mnie zdradził z ... dawną sympatią.

Polecane posty

Gość Cytrynowa_moc

w nocy do męża przyszedł sms od jego dawnej dziewczyny. on akurat spał, ja jeszcze czytałam książke. z ciekawości zwiełam jego telefon i przeczytałam.. o mało co nie roz*********** tego telefonu o ściane. W smsie pisało coś w tym stylu. "dziękuje ci za tamtą wspaniałą noc, mam nadzieje że tobie też się podobało." co mam zrobić. mam ją zabić czy męża. a może rozwód . ! sama niewiem . mąż o niczym nie wie że czytałam jego wiadomości.. pomóżcie

Gość dreeeeeeddddd
no ładnie się prowadzi. Poczekaj jeszcze i zbierz więcej dowodów bo jeden sms to za mało.

Gość Piruet na lodowisku
najlepiej pozabijaj wszystkich i idź siedzieć :D jak wyjdziesz po 25 latach zawsze na pocieszenie zostanie ci nietknięty majatek małżeński

Gość Cytrynowa_moc
jestem zastesowana jak ch** !! niewiem co robić , mam nadzieje że to nie jest prawda.

Czasami lepiej nie wsadzać nosa w czyjeś telefony, mimo że to mąż. Nie mniej o zabijaniu nie może być mowy. Wystarczy jak skupisz swoją uwagę na znienawidzeniu. Rozwód wydaje się oczywisty, co Ci po mężu, który puka sobie jakieś dziewczęta na boku.

Gość Alaaaaaa
Na pewno się dowie że czytałaś sms jak będzie w skrzynce ale bez powiadomienia o nieprzeczytanej wiadomości

Gość hjjjkkll
no tak nie wsadzać nosa w czyjeś telefony czyt. sprawy więc skoro mąż tak robi to ni jej do tego?

Ups...Wiesz kto to jest,wiesz napewno gdzie mieszka..ja bez chwili zastanowienia bylabym juz u niej w domu i to wyjasnila:D A jesli sie przyzna wtedy ewentualnie mozesz ja zakopac wlesie :D

Pewnie że za mało. :O Musi zebrać więcej dowodów. Doszukać się motywu... chłopcze to małżeństwo, które rządzi się własnymi prawami.

Gość 5-10-15
Pewnie był w delegacji albo miał nadgodziny.

Gość ajamam35lat
a może ktoś mu celowo wysłał takiego smsa dla draki albo z zemsty

Gość bardzo znudzony mąż
A może tamta na złość wysłała mu takiego sesemesa, bo właśnie nie chciał się z nią przespać? Przecieżnikt przy zdrowych zmysłach nie wkopuje swojego kochanka w taki trywialny sposób.

Gość ciekawska:)
Popbserwuj go deskretnie,poszpieguj troche.Moze faktycznie to był jakis głupi zart albo zemsta. A jezeli niestety nie to zbieraj dowody i puść gnoja z torbami.!

Dawna sympatia, jak ładnie o niej mówisz. Trzeba miec niezly tupet, żeby pisac po nocy sms-y do czyjegos męża. Widac eks jest w desperacji, potem powie "Wybacz misiu, ja myslałam, że Ty wyłączasz telefon". wywal go, niech idzie sobie do niej, po kilku miechach jej sie znudzi a jak nie, to napisz mu w nocy takiego samego esa :)

Gość WujekDobraRadaxD
bardzo znuzony maz napisał cos zajebiscie madrego.Samo to że ona pisze smsa do kogoś żonatego jest bardzo dziwne.Prawdopodobne że jest to prowokacja.Ja na twoim miejscu wzialbym telefon i pogadał z nim na spokojnie.Moze koles od razu sie przyzna bo uzna ze nie ma wyjscia i oszczedzisz sobie podchodów.

W pierwszym odruchu tez pomyslałam, że to prowo, bo która baba byłaby taką skonczona idiotką? I tu mnie olśniło... takie idiotki chodza po ziemi niestety. Moze nie tyle idiotki co cwaniary, bo jak zmusic faceta do odejscia od zony? Trzeba ich pokłócić, a jak zona wywali to przyjąc ze współczuciem i przeprosic, że nie chciałam, że tęsknilam, że nie pomyslałam. Ewentualnie zagrywka faktycznie w zemście za to, że od tej małżonki odejśc nie chciał.