Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tata 32lata.

4 letnia córka objada się za darmo w hipermarkecie.

Polecane posty

Gość Tata 32lata.

Szczególnie upodobała sobie suszone morele i śliwki.Nie mam nic przeciwko, niech je ile zmieści. ONI i tak dość na mnie zarabiają.Podejrzewam że jakakolwiek ochrona bałaby się w ogóle zareagować na 4,5 letnie dziecko.Mam już w głowie ułożoną awanturę jaką bym im zrobił jeśli w jakikolwiek sposób został bym upomniany.

Gość JEBLA3959
NO i masz racje, kolego:) moja corcia tez podjada-orzeszki na przyklad:)nikt nigdy jej nie zrocil uwagi.nie zbiednieja od tego.

Gość Ganta
Wiem, że twój nick prowokatorko to znak rozpoznawczy, ale wiesz przecież, że to on cię zdradza :(

Gość cwaniaczku to jest ...
... słabe ...

Gość Tata 32lata.
Słabe czy nie, to prawda tak postanowiłem i nawet sam ją na to namawiam postanowiłem w ten sposób okradać markety tak jak one okradają nas.A co....

Gość Tata 32lata.
Może znacie jeszcze jakieś inne cwaniackie sposoby ...Podzielmy się nimi .Na usprawiedliwienie-nie okradamy polaków tylko wielkie zagraniczne koncerny.Dobrze im tak.

Gość zaczarowany olowek1000
serio, te zakurzone, dotykane przez wszystkich?? :o

Gość a skąd pewność
że okradasz zagraniczny koncern? Może to pracownicy musza za to zapłacić?

Gość Tata 32lata.
Jeśli chodzi o dotykanie to nie widzę problemu to samo bym kupił i zapłacił ale po co a niech się naje w sklepie hehehehehehe.Rożnica polega na tym że ja się do tego tu przyznaje a reszta udaje że się oburza a tak naprawdę jutro w markecie namówi swoje dziecko na to samo!SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!

Gość ale jesteś geniusz
Oczywiscie nie wpadłeś na to, że starty z kradzieży (podjadanie bez płacenia to też kradzież) oni potem i tak wrzucą sobie w ceny ? :O Stary a taki głupi :O

Gość córeczka offermy
zachoni kapitalizm przemieniony w socjalizm! WYKARMI NASZE DZIECI EU!

Gość uutu
tylko ze potem odtracaja z pensji pracownikom, wiazacych ledwo koniec z koncem. gratuluje frajerze.

Gość jugo
"Jeśli chodzi o dotykanie to nie widzę problemu to samo bym kupił i zapłacił" no chyba że jak każdy normalny człowiek byś je w domu umył ;)

Gość BA$IA
nic z pensji pracownikom nie mają prawa odtrącić debile.. ja też podjadam winogron np. :D

Gość Tata 32lata.
dzięki Basiu za poparcie .

Gość a szanowna Ba$ia nie dość
że kradnie to jeszcze analfabetka - winogron :( Pewnie mówisz też że psikasze się "perfumem"... Co za kraj, cwaniacy, złodzieje i analfabeci

Gość a szanowna Ba$ia nie dość
dla durnego tatusia 32 też mam radę, skoro dzieciaka tak głodzisz w domu, to uważaj, co kradnie i zżera w sklepie. Niedawno taki sam gówniarz wsypał sobie granulki Kreta i popalił wszystkie wnętrzności...

Gość Tata32lata.
ja pokryjomu podpijam sperme memu szefowi. on tez mnie okrada, i corce tez chyba powiem by tak robila

Gość Tata 32lata.
jesteście niesamowicie jadowici -taki naród.

Gość jugo
ale chociaż nie kradniemy w hipermarketach :D

Gość historyja
Odtrącają,rozliczają z każdych zakupów każdego pracownika i jeśli sie cos nie zgadza to on to pokrywa z własnej pensji.Wbrew pozorom niech kazdy je nawet za 5 zł ale uzbierac moze sie miesiecznie nawet kilkaset zlotych..Nie mówiąc o kradziezy cenniejszych rzeczy :(

Gość Tata 32lata.
ja podjadam a nie kradnę i nie robię tego w celach korzyści materialnych

Gość historyja
To jest swego rodzaju kradzież!! wlasnie przez takie podjadanie uczciwi pracownicy mają odtrącane czasami nawet 500 zł!

Gość Tudhuyt
Nie stać cię dziadu żeby córce kupić ??????

Gość Tata 32lata.
Stać mnie ale nie kupię, kupuję inne rzeczy w tym markecie zostawiam tam sporo pieniędzy.Jeśli to by było tak naganne jak niektórzy opisują ,byłoby to potrącane z pensji pracowników itd.To dlaczego pracownicy działów owocowo-warzywnych a także zwykli klienci w tesco i realu z sympatią patrzą na zajadające dziecko i uśmiechają się pod nosem...???Wiedzą że dziecku nikt nie zwróci uwagi i pewnie sami przenoszą się na chwile do swoich lat dzieciństwa i myślą o tym żeby NIEWINNIE jak TO DZIECKO SOBIE POUŻYWAĆ.Na pohybel wam porządni ludzie.

Gość już nic nie wiem
no pewnie namawiaj ją zeby jadła ile wlezie owoce, warzywa, cukierki leżące luzem, psią karmę sprzedawaną na wagę...niech te koncerny mają za swoje:P

Gość jugo
pogadamy jak twoja córeczka zacznie sobie "niewinnie używać" na pieniążkach "znalezionych" w twoim portfelu :D oczywiście w twoim na początku, potem już nie koniecznie w twoim ;) eh, nie ma to jak "wychowywanie" dziecka - mam oczywiście nadzieje, że taki patologiczny przypadek jak ty ma ograniczone prawa rodzicielskie (?)

Gość zordonowka
nie ma to jak realizowanie swoich chorych planow zemsty na marketach wykorzystujac do tego dziecko, jaki przyklad jej dajesz? na kogo chcesz ja wychowac? stuknij sie w leb;/

Gość Tata 32lata.
ona nie wie ze trzeba zapłacić ,dziecko nie zna pojęcia i wartości pieniądza...