Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaskotek0987890

mój facet kończy po 15 minutach :) co zrobić????

Polecane posty

Gość łaskotek0987890

to napewno nie jest spowodowane wiekiem, stresem itp. co zrobić żeby nasz stosunek trwał dłużej???

Gość a taka jedna 264yy
15 minut seksu to dla mnie ok;) nie za długo nie z akrótko... oczywiscie jesli to bez gry wstepnej;) srednia krajowa nie przeejmuj sie:D

Gość łaskotek0987890
pociesza mnie to że ma dużego ( nie traktuje go przedmiotowo, stwierdzam jedynie fakty) moja norma to od 15 do 1 godziny bo potem się nudzę :)

Gość korzystając z anonimowości...
15 to nie najgorzej:) oczywiście ja czasem wolę dłużej, ale 15 min jest ok, wszystko zależy, co w czasie tych 15 minut robicie. Możecie zmieniać pozycje, bawić się, przerywać, wtedy pewnie wszystko się przedłuży. technika:) Pociesz się, że są tacy, którzy kończą po minucie....

pomijając grę wstępną 15 minut jest w miarę :) a tak swoją drogą 15 minutowego mężczyznę można zaliczyć już do długodystasowca czy jeszcze do krótko:) ?

Gość b344343
15 minut samego stosunku to nawet ponad normę. Wg statystyk faceci kończą stosunek po 7 minutach

ciekawe kto prowadzi te statystyki...mężczyźni czy kobiety:)

Gość eeee-tam
15 min - super rozgrzewka ... a potem wez go do buzi i nie dawaj za wygrana dopoki znow sie nie obudzi.... No chyba ze sie brzydzisz - ale wtedy nie opowiadaj ze to gosc ma problem :)