Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna 24 laaatka

O co mu chodzi? wydałam się mu aż tak paskudna na zdjęciach? oceńcie sytuację

Polecane posty

Gość panna 24 laaatka

Witam dziewczyny, pewnie posypią się w moją stronę wyzwiska, ale zauważyłam, że są tu też osoby, które sensownie potrafią coś doradzić bez inwektyw osobistych:) Sprawa jest dość skomplikowana - miesiąc temu pisałam sobie z byłym chłopakiem, który ma dziewczynę (wiem wiem, ale zważcie, że to on zaczął). Ogólnie posypało się dużo wyznań z jego strony, oczywiście nie dotyczących uczuć, tylko podteksty erotyczne itp, dało się wyczuć, że dalej go podniecam. Nawet spotkaliśmy się raz - do niczego nie doszło, ale spoko nam się gadało (dobrymi kumplami w sumie zawsze byliśmy;) a na pożegnanie przytulił mnie, przypominam, że ma pannę. Napisał, że dalej go podniecam itp. Poprosił o jakieś zdjęcia, najlepiej w mini. Wysłałam mu 3 zdjęcia - jak siedziałam na łóżku w krótkiej sukience itp. Zdaniem koleżanek, dość ładne i seksowne, na pewno źle nie wyglądam. Zresztą on przecież nie raz mnie widział i wiedział jak wyglądam! Od tamtej pory, jak dostał foty nie odezwał się. Totalny olew. Minął prawie miesiąc. Już to przełknęłam, tylko zastanawiam się dlaczego - wydałam mu się paskudna na zdjęciach czy może dziewczyna coś zauważyła i miał aferę? Macie jakieś pomysły? Ja pierwsza na pewno nie odezwę się, mam swój honor. Szczerze, słabo znam męską psychikę, ale może są tu osoby, które mogą domyślać się, co jest grane. Z góry dziękuję:)

Gość truht
popatrzył sobie i mu wystarczyło

Gość warci siebie jesteście
a nie odezwał się bo pewnie ta biedna i bogu ducha dziewczyna sprowadziła go do parteru. Ciesz się że kudłów ci nie wyrwała z tego pustego łba:O

Gość dziewczyna f.m...66...a
mysle ze mogł miec awanture jak laska zobaczyła albo chciał sprawdzic czy z ciebie pusta laska co mu na kiwniecie palca foty wysle;)

Gość rhyfxn
tanczysz tak jak Ci zagra odezwie sie to co wtedy juz honoru nie bedziesz miala i normalnie sie odezwiesz do niego? spytaj po ludzku ,dlaczego i zakoncz znajomosc poza tym nic nie usprawiedliwia Twojego zachowania - gdybym byla jego dziewczyna to bym Ci tak przypierdolila,ze wiecej bys sie mu na oczy nie pokazala

Najprawdopodobniej mu się odwidziało albo zdjęcia zobaczyła jego dziewczyna. Nie musi być nic związane z Twoim wyglądem.

Gość weramifa222
ale ty jesteś głupia jak 14 latka , szok że to baba 24 lata pisze facet robi z tobą co chce = chce z toba wyjsć = wychodzisz chce bara bara = czekasz na to i uważasz za zaszczyt chce zdjęcia = dajesz ma cie w doopie= milczysz i czekasz az znowu kiwnie palcem i jeszcze sie jarasz że go podniecasz, tak jakbys miała 54 lata i cieszyła się że jakis facet odczuwa podniecenie i mówi tepa krowo , no brak słów jakie niektóre sa debilki weź idź do niego , ukleknij i mu obciągnij oraz mu zapłac za to 100 zł i będziesz dumna że ci dał do pyska ja piedoIe :O

Gość panna 24 laaatka
napisałam wyraźnie, że już to przełknęłam i nie czekam. Interesują mnie tylko przyczyny. To nie jest tak, że jest tzn było po jego myśli bo to on ciągle wypisywał i zaczepiał mnie. Ja czasem odpisałam a czasem nie. Różnie też z tym bywało.

Gość są dwie możliwości:
albo jego dziewczyna zobaczyła i zrobiła mu awanturę, albo to taki kolekcjoner. Chciał sprawdzić, czy Cię zbajeruje, chciał mieć zdjęcia do kolekcji. Cel osiągnął, więc wrócił do laski, a jak się nadarzy okazja, to spróbuje zbajerować następną.

Gość panna 24 laaatka
a i szanowny pan też święty nie jest bo wysłał mi też zdjęcia pewne wcześniej - ale już daruję sobie szczegóły co to były za foty:O

Gość weramifa222
facet ma dziewczynę i potrzebuje sie pospuszczać niezobowiązująco na jakieś a ty jestes zaszczycona weź se daruj i poszukaj faceta do związku wystarczy pare tanich komplementów a ty sie fascynujesz jakbyś nigdy w życiu faceta na oczy nie widziała sypia ze swoją a ta siedzi przy kompie i czeka az ją poprosi o zdjęcie pisdy, wtedy się ucieszy

Gość warci siebie jesteście
weramifa222 nie broń typka bo taki sam jak autorka i jednak do tanga trzeba dwojga. Szkoda dziewczyny

Gość a moj maz jest pasjonatem
uwazaj zeby nie zrobil zadnego fotomontazu i nie stworzyl interesujacych ulotek agencji towarzyskich z Twoja twarza:D

Gość panna 24 laaatka
nie zrobi tego bo ja mam inne pewne jego zdjęcia... które raczej zakończyłyby jego związek definitywnie

Gość prowoooo
-1/10

Gość werrwr54454
możliwe że jego laska znalazła te zdjęcia

Gość panna 24 laaatka
dziwne

Gość kollrolarek
tamta zobaczyła te zdjęcia. Albo np. razem z nią robili sobie z Ciebie jaja i chcial jej udowodnić że wciąz na niego lecisz i pokażesz mu takie zdjęcia. Albo uznał że jesteś szmatą? /bez urazy/ ale na pewno nie chodzi o Twoj wygląd

Gość panna 24 laaatka
z tym robieniem sobie jaj to nie bo po pierwsze ona mnie nienawidzi i najchętniej by mnie udusiła i nie dopuściłaby do tego żeby wysłał mi zdjęcia...no wiadomo czego:p

Gość kollrolarek
wyslal Ci zdjęcia fiutka?

Gość panna 24 laaatka
tak

Gość qdddwdwdddddddddddddddwq
być może mu sie nie spodobaly ,ale widział Cie na żywo wiec nie wiem o co chodzi.. czasem sama nie rozumiem o co facetom chodzi

Gość neversaynever......
Twoj wyglad na zdjeciach pewnie nie mial znaczenia. Pewnie byl ciekaw ile dla niego jestes w stanie zrobic. Widac, ze dalej CIe wodzi za nos. Oj Ty glupia, Ty ;)

Gość panna 24 laaatka
wysłałam mu ładne zdjęcia, sexy, ale nie do przesady, w dobrym stylu:) nie ma czego wykorzystać przeciw mnie bo jedno z tych zdjęć mam na awatarze na gg nawet:p gdy ja chciałam sprawdzić, do czego on się posunie...po ok pół godz miałam na poczcie zdjęcia jego fiuta. Moje zaś dostał dopiero na drugi dzień.

Gość neversaynever......
A czemu nie chcesz poszukac sobie faceta? Wtedy fiuta mialabys na zywo, tylko dla siebie... a nie fiut bylego i to na focie poslanej mailem. Skrajnie glupie zachowanie. A moze to zart:)

Gość yityity
co za dupek z niego :O Ma swoją dziewczynę, a wysyła swojej ex zdjęcia kutasa :O Nie masz ochoty powiedzieć tego jego lasce?

Gość panna 24 laaatka
szukam faceta, ale bezskutecznie. Go nie biorę na poważnie, ucierpiało tylko ego

Gość neversaynever......
Nie wiem czyje ucierpialo. Myslisz, ze on tez zalozyl temat na kafe, w ktorym zastanawia sie dlaczego jego prosbe spelnilas dopiero na drugi dzien? :O Sama siebie oszukujesz. Nie umiesz znalezc nowego faceta, wiec fascynujesz sie przeszloscia i zdjeciem penisa bylego faceta, ktory aktualnie zwiazany jest z inna. Moralnosci u Was za grosz:O I jakiejs takiej ludzkiej przyzwoitosci...

Gość yityity
zrozumiałam to właśnie tak, że ona napisała że JEJ ego ucierpiało

Gość Hexerei
moze poprosił o te zdjęcia, bo chciał podtrzymac rozmowę, a moze cieszył się, ze wciąz lecisz na niego, bo przeciez nie wszystkim swoim znajomym wysyłasz seksowne zdjecia, prawda?