Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna f.m...66...a

zauroczylam sie facetem poznanym w sieci

Polecane posty

spotykay sie prawie miesiac na poczatku nie byłam przekonana..ale im dłuzej go znam tym mi bardziej imponuje i sie do niego przekonuje jest bardzo szarmancki, pomocny, opiekunczy, chce sie spotykac codziennie, przywozi odwozi.. moowi ze ładnie wygladam.. bardzo szarmancki: kupuje kwiaty czase, zabiera w fajne miejsca, otwiera drzwi do samochodu bradzo miło mi sie czas z nim spedza i pomimo ze na poczatku nie podobał mi sie i w ogole miałam sie znim nie spotykac to doceniłam jego dobroć i takie zainteresowanie... ze w koncu coś zaskoczyło u mnie:) PS: dla pocieszenia dla tych co wybrzydzaja

Jesli jeszce nie bylo seksu... to gwarantuje ze po..czar prysnie,przynajmniej z jego strony...a jesli juz byl i tak nadal jest GRATULUJE!!!!!!!:d

a dlaczego po sexie ma prysnac nawet sie nie całowlalismy jeszcze

Miałam podobną sytuację na początku, a teraz jestem z tym facetem 3 lata. Na początku spotykałam się z nim, bo po prostu fajnie mi się z nim czas spędzało, ale byłam pewna, że nic więcej nie będzie, bo nawet mi się nie podobał. On podchodził do tej znajomości podobnie. A teraz nie wyobrażamy sobie życia bez siebie.

wrecz na poczatku..chciałam go spławić... ale mnie kazdy namawiał spróbuj nic nie tracisz a cos mozesz zyskac... i spróbowałam totalne zaprzeczenie mojego byłego który w zyciu mi kwiata nie kupił, ciagle pchał sie pierwszy w drzwiach itd, zawsze najwazniejsza byla matka...itd

Gość bhjbvhjbtwrvrt
a dlaczego po sexie ma prysnac po seksie zawsze sie pryska durna cipo :classic_cool: