Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janiaaaa.aaa

Z kim Wam się tak ubrany facet??

Polecane posty

Gość janiaa a pomyslałaś ty
po co ci facet z dużą kasą , twój narzeczony pracuje(dobrze ,że ma ponad 2tys a nie tys) i jest dla ciebie cierpliwy za to mu się też nalezy szacunek:( a ty co ? lepiej weź się do nauki i roboty i zacznij na siebie zarabiać a nie szukasz frajera co cię utrzyma ;) juz jest równo uprawnienie kobiety chodza do pracy i zarabiają na siebie , już nie leżą i nie pachną w domach dla męża od tego czasu mineło ze 100 lat ;) kobiety zaradne są bardziej pożądane od głupich materialistek, którym nie chce się ani uczyć ani pracować :( mnie ci 40 postarzejesz się koleś cię zostawi dla młodej ładnej niuni i co? co zrobisz wtedy bez pracy , wykształcenia i doświadczenia ? na kurwe już za stara będziesz ;)a jak jesteś pełnoletnia i zdrowa to marne szanse na alimenty od faceta , jak nawet złapiesz na dziecko do dostaniesz ich 300zł i co utrzymasz siebie i dziecko? aleś ty głupia ,że aż mi ciebie szkoda mam nadzieje ,że to prowo

Gość gbhdengf
Nie wiem co macie do łańcucha i bransolety srebrnej większych rozmiarów oraz do skóry (oczywiście oryginalnej)??? Ja tak się nosze i nikt nie mówi że tandeta. Uważam to za elegancki styl ubioru.

Gość elegancki to garniak
smoking i marynarka , płaszcz klasyczny a skóra jest na co dzień gruby łańcuch to wiocha :P

Gość yrl.l.l.
skora i elegancja haha do tego łancuch no prosze cie, to stroj na motor, na dyskoteke. Nie zwracam uwagi na takich facetow...

Gość śliwka w occie
no cóż jak sie ma co nie co w głowie to się nie zwraca uwagi na takich cwaniaczków;) na takich to tylko puste laseczki lecą ;)

Gość Programista
Biedny facet, który udaje bogatego gadżetami sprzed 10 lat;) Tzw. wiejski albo blokowy szpan.

Gość rozbawiają mnie takie pustaki
racja gadżety starej daty , nie sprzed 10 ale sprzed 20-30 lat ;) fura i skóra była synonimem luksusu w latach 80 tych , tak twój Boguś powala "klasyką" tak "klasyką totalnego prostactwa" i do tego jeździ prawie zabytkowym autem z tamtej epoki czarne złomowate sypiące się bmw i skórzane fotele :D niektórym to wystarczy żeby jakaś pusta panieneczka ściągnęła majtki :Ddziwka ma przy takiej klasę bo się ze swoim kurestwem nie obnosi na lewo i prawo :D

Gość Petrrrr/
Co wy macie do łańcucha srebrnego, bransolety taki powiedzmy ok 8-9 mm szerokości?? Albo do skóry??? Czemu niby się kojarzy z wiochą?

Gość a booo taak
bo to wiocha ,koniec kropka. Jesli jestes facetem pozbądź sie tego. Łańcuchy i skóra to taki sam wstyd jak tleniona na żolto laska z nadmiarem tapety wypsikana podróbkami Chanel.

Gość Ksawery34556
Moje krótkie wyliczenia. Cały "Boguś" Łańcuch i bransoleta srebrna zakładając, że ma k 9-10mm szerokości wart ok 700zł Skóra to ok 400zł Buty 200zł koszula 50zł Spodnie ok 100zł Zegarek pewnie ze stali nie rdzewnej, koszt ok 100zł Samochód BMW E36 z full wyposażeniem i w skórze koszt ok 7-9 tys. zł Wartość szacunkowa ubioru : ok. 1500zł Hmm... Myślę, że nie każdego stać aby nosić na sobie cichy i biżuterie o takiej wartości. I tak tez myślę, że część osób tu bardzo negatywnie się wypowiadających o osobie "Bogusia" zazdrości zwyczajnie. Być może sami chodzą w ciuchach zakupionych na wagę, wart kilkaset zł. Z samochodem podobnie, choć samochód Bogusia to ok 16 letni pojazd to pojazd z full wyposażeniem, dobrej marki, który mało nie pali. Być może część osób pisząca negatywnie sama porusza się pojazdami typu Tico, Fiat Uno, Fiesta lub inne cudo... Podsumowując, mam dziwne przeczucie, że część tu piszących osób zwyczajnie zazdrości trochę Bogusiowi i pisze tu tak,a nie inaczej. Być może się mylę ale zawsze jakieś prawdopodobieństwo jest, że tak właśnie jest. W Polsce nie trudno o zazdrość, sam w życiu nie raz się z tym spotkałem, nie mówiąc już o pracy w której zjawisko to występuje bardzo często. Takie mam odczucia ale mogę się mylić.... Pozdrawiam Wszystkich

Gość a booo taak
Ja mam natomiast inne odczucia. User Ksawery to autor/ka? topiku lub podobny typek z opisu. Temat został pewnie założony przez takiego miglanca który widocznie nie jest pewny własnego wizerunku i tutaj szuka poklasku dla swego wybujałego JA. Nie wierzę w to ,że ktoś może być tak głupi i w taki sposób pisać o facecie. 'Ksawery' ...aż szkoda słow...Ty chyba nie wiesz ile kosztują ubrania z wyższej polki. Kwoty ktore podales hm...tyle wlasnie kosztują ciuchy w przecietnej sieciowce. Spodnie na wyprzedazy od 80 do 150zl, kurte skorzaną (nie eko) widzialam w galerii za 299 zl, wyprzedaz zimowa. Buty za 200 zl? Chyba adidasy...oryginalne 'najki' dla dresiarza to 200-400zl. Dobra koszula za 50zl? chyba w Realu. Zegarek za 100zl..no prosze cie, taki byznesmen ze stalą? Toż to moj 85letni dziadek ma lepszy ! Auto? To ma byc klasa? Luksus dla ubogich. Temat to prowo. Slabe prowo.

Gość wlair baldorf
Facet w BMW nigdy mi się dobrze nie kojarzy, więc jeden chuj w co ubrany.

Gość oszczedna z przymusu
BRAWO! :D

Gość strzał w dziesiątke
a booo taak bo to wiocha ,koniec kropka. Jesli jestes facetem pozbądź sie tego. Łańcuchy i skóra to taki sam wstyd jak tleniona na żolto laska z nadmiarem tapety wypsikana podróbkami Chanel. Chyba najlepsze porównanie brawo :D

Gość eisssaa7
a booo taak - świetne :D nawet pasują do siebie ,łysy skórzak i blondi :D

Gość dobre porównanie
łysy i blondi :D siebie warci a tak wiecie mozliwe ,że to prowo i pisze to facet który właśnie jeździ takim bmk-owym truposzem i chce sobie połechtać ego i chce jeszcze nam udowodnić ,że to jest cool , może gdyby to był rok 1985 ;)

Gość eisssaa7
brakuje jeszcze zapachu dla pana : Hugo boss szary albo czarny adidas

Gość do takiego typa to pasuje
brutal wars korsarz i woda brzozowa :D a odnośnie tego adidasa i wody hugo bossa jak już to podróbki :D pozwólmy panu Lanserowi dalej wymieniac argumenty dlaczego on jest najzajebiściejszy wśród panów :D

Gość tuhudi
samo bmw e36 to już chyba mówi wszystko :D

Gość boguśśśśśśś
Ja używam tylko oryginałów SZANEL , KALWIN KLAJN , VERSACZE, JUUP , HUGO BOSZ ,spryskuje dwa razy paszki , raz moją mega męską klate ,futra tyle że aż wystaje spod tshirta i skóry !! dwa psiknięcia w krocze by było świeżo. Moje 16 letnie autko to szczyt mysli technologicznej , WŁANCZAM (!!) git muzyke , jakąs PEJE albo inny RAP i smieje się ze staruszków w Fordach Focusach , moimi mięsniami potrafi rozwalić TICO na kawałki. LASIE to kochają , wypsikane DOLCZE GABBANĄ lajt blu lecą do mojego rozpora . Tacy są polacy tylko zazdroscic potrafią i krytukują , nawet moi rodzicę mną gardza i dali mi takie smieszne imie BOGUŚ , moja lasia to JANINA ...

Gość eisssaa7
kinga78 - zmien layout na cos jasniejszego ,na czarnym zle sie czyta

Gość do piaskownicy dziecko
wiejski żolo założył temat "jako dziewczyna Bogusia" ;) zabawne , może faktycznie nieszczęśliwy buraczyna chce się dowartościować bo dostał kosza od tandetnych blachar :D

Gość ja też uieram się w skóre..
Taaaaa... Pewnie jak takie idzie ulicą to macie stracha i z dala go mijacie albo patrzycie tylko przed siebie....

Gość tak a żebys wiedział
Taaaaa... Pewnie jak takie idzie ulicą to macie stracha i z dala go mijacie albo patrzycie tylko przed siebie.... czarne tanie bmw skóra czarna łańcuch i podkoszulek niestety kojarzą się źle : - wiejski cwaniaczek -dres odświętna wersja -koleś z żebraczej mołdawskiej mafii - podrzędny rumuński alfons - przemytnik bądź dealer gorszych jakościowo narkotyków - złodziej samochodów na części - gwałciciel

Gość admadajde
ja też uieram się w skóre -wszyscy juz wiedzą ,ze to ty zalozyles temat sam o sobie... :O

Gość podam kilka przykładów
popatrzcie na pierwszy wpis "autorki" nie jakiego bogusia ;P wszystko jasne idiotyczny temat faceta który chce sobie "udowodnić" swoją wiejską zajebiaszczość poprzez posiadanie złomowatego bmw :P

Gość Mgddaaaa
W skórze i srebrze faceci fajnie wyglądają, nie znacie się...

Gość zesranie a nie rosliny
Mgddaaaa - idz już stad Bogusiu , wszyscy cie uwazają za pseu gangstera i frajera :D 🖐️

Gość Ullllllllllllllllllllllaaaaaaa
W skórze faceci wyglądają extra, nie znacie się...