Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhujhuhjhn

co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość jhujhuhjhn

od 3 lat sle zyczenia urodzinowe mojej platonicznej milosci, on nie wie ze ja sie w nim kocham , wczesniej mielismy nawet super kontakt , przez pewien okres czasu nawet myslalam ze on tez cos do mnie czuje....do czasu kiedy znalazl dziewczyne, juz niebylo tak milo z mojej strony, stalam sie zazdrosna , np. w barze gdy podchodzil pogadac , zlewalam go, gdy szukal nici porozumienia zawsze zostal olany, chyba sie wkurzyl.. ostatnia z nim rozmowa byla w sklepie przy jego dziewczynie, gdy przywital mnie ,,czesc laska" a ja znow olewka i wredny wzrok a on na to ,, zleewka? ok" od tamtej pory minelo juz pare miesiecy a gdy mijalismy sie na ulicach to noze w oczach . ja dalej go kocham. wyprowadzilam sie i teraz juz go nie spotykam nie widzialam go ponad pol roku a jedyny kontakt to gg i wlasnie... moja milosc ma dzis urodziny pragne mu wyslac zyczenia ale czy to nie bedzie glupie?? wogole nie piszemy na gg, ostatnio napisalam do niego rok temu wlasnie tez z zyczeniami.... poradzcie cos:( czy zrobie z siebie totalna kretynke?

Gość jhujhuhjhn
do 3 miesiecy wracam spowrotem do tej miejscowosci i znow bede go spotykac dlatego tez obawiam sie wyslac te zyczenia..

Gość doświadczona juz bardzo
nie wysyłąj mu zyczeń nie ma sensu , jeszcze odpisze i w tobie odzyje nowa nadzieja a dla niego to nic takiego nie bedzie tylko sie znów nacierpisz :D

Gość tak powaznie
to musisz byc strasznie pusta. tak, zrobisz z siebie idiotkę, mam nadzieje że pomogłem

Gość jhujhuhjhn
ale nigdy o nim nie zapomnialam... nadal go wciaz kocham... :(:(:(:( a wlasnie chcialabym zeby odpisal...chcialabym sie z nim pogodzic,

Gość neonowaaak
mam praktycznie taką sama sytualcje, moj mial pare dni temu, wyslalam życzenia-odpisał "dzięki laska" he;]

Gość uutu
nie pisz. dobrze radzę:)

ja pier.... kolejna co nie potrafi po prostu powiedzieć czego chce od faceta...

Gość neonowaaak
napisz, co się będziesz cackać ;]

Gość jhujhuhjhn
hmm no nic w takim razie odpuszcze , jednoczesnie moge tez skasowac jego nr. bo urodziny to byla taka jedyna ewentualnosc by do niego napisac, a on nigdy sie pewnie pierwszy nie odezwie, mimo ze jak jest dostepny czekam jak glupia myslac ze moze cos go najdzie i zagada, ale wiem ze to niemozliwe smutno mi dzis sie upije zaa jego zdrowko, ,,pije twe zdrowie,kocham cie w glowie" najlepszego moj kochany ;(

Gość jhujhuhjhn
nie kazdy jest tak smialy i otwarty jak ty lewiatanie

Gość jhujhuhjhn
neonowak a zaczela sie jakas rozmowa u was? czy na tym ,,dzieki laska" koniec? i czekasz na za rok?:(

Gość neonowaaak
napiiisz !! raz się żyje, bedzie wiedział ze mimo wszystko pamiętasz o jego urodzinach i masz klasę skoro grzecznie złozysz mu życzenia, NAPISZ i daj znac co odpisze ;))

Gość neonowaaak
nie, napisal tylko dzieki laska, a ja juz nic..

Gość jhujhuhjhn
grzecznie podziekowal :)