Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona jest spoko

etui na iphona - ktore najwygodniejsze

Polecane posty

Gość ona jest spoko

jak w temacie, wrzuccie zdjecie etui na iphone 4 , waszym zdaniem najwygodniejsze przy obsludze tak delikatnego telefonu

Fajna reklama iSpot, ale trochę mało wyszukana. Jeśli już jednak faktycznie ktoś nieświadomy trafi tutaj w poszukiwaniu etui do iPhone, to podpowiem - najlepiej w ogóle nie stosować etui, bo kupować taki telefon i chować go w jakieś brzydactwo, to po prostu bez sensu. Ja prywatnie używam czegoś w rodzaju wsuwki, dokładnie od Belkina (kupione tutaj: http://www.x-kom.pl/p/159254-etui-belkin-etui-pull-tab-do-iphone-5-czarne.html ale akurat nie ma to znaczenia). Nie ma co obawiać się, bo telefon nie ma jak wysunąć się z takiego etui. A klapka? Cóż... Na Aliexpress można takie kupić za grosze. To po pierwsze. A po drugie, to takie etui jest mega nieporęczne. Osobiście nie widzę siebie rozmawiającego przez przez telefon w takim etui, bo i co wtedy dzieje się z klapką? Ociera się o brodę, wchodzi do ust? A może trzeba trzymać ją odwrotnie żeby deszcz nie padał?

Gość gość
ja kupowałam na stronie allinside.pl, jest taam bardzo duży wybór etui, fajny design, po niskiej cenie

Gość gość
ja kupowałam na stronie allinside.pl, jest taam bardzo duży wybór etui, fajny design, po niskiej cenie

Gość gość
mnie większosc przeszkadza bo bardzo pogrubiają telefony i mnie to denerwuje