Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychodze za maz i adoptuje

Zgodzic sie na taki uklad??? Slub i adopcja za pieniadze?

Polecane posty

Corka mojego bliskiego znajomego zaszla w ciaze. Dziewczyna ma 17 lat, facet jest rozwodnikiem ktory samotnie wychowal dwoje dzieci, sam rowniez wczesnie zostal ojcem(mial 18 lat), jego syn ma 20 lat i jest zonaty wlasnie z tego powodu ze splodzil dziecko. Z corka ma wiekszy problem bo chlopak sie ulotnil(byl prawdopodobnie mlodszy od jego corki o 2 lata - mial 15) i teraz jest klopot. Dlatego ten mezczyzna zaplacil mi 100 tysiecy zlotych bym za niego wyszla i adoptowala jego wnuka. Czy to dobry pomysl??? on jest zamoznym czlowiekiem

Gość werrwr54454
tak

nawet nie moge sie juz wycofac z pewnych wzgledow bo 20 tysiecy zlotych juz z tego wydalam. Teraz zastanawiam sie czy odwlekac ten slub czy nie, jemu zalezy bysmy sie pobrali jak najszybciej.

a co w tym zlego? ten mezczyzna zapewni mi wygodne zycie, wygodna przyszlosc, jakos to bedzie? mam taka nadzieje

Gość neversaynever......
Bez watpienia JAKOS to bedzie :classic_cool: 🖐️

Gość monisa878787
autorko a co to jest te 100tys. zł???na ile to ci wystarczy?? nawet mieszkania za to nie kupisz..ewentualnie jakis samochód. ;/ chcesz sie w to wpierd...za taką kasę??i zmieniac pieluchy i zyc z kims kogo nie kochasz?? nie osmieszaj się. no chyba ze naprawde cięzko ci w zyciu i nie masz na chleb. jezeli facet podchodzi ze strony materialnej to powiedz wprost ze 100tys. to gówno i nie idziesz na to.

Gość masz szczęście dlaczego
mnie ktoś czegoś takiego nie zaproponuje

Gość sdfg
a ile masz lat Ty i Twój kandydat na męza

Gość monisa878787
i twoje zycie bedzie podporządkowane tylko jemu i dziecku i nie powiesz to koniec i nie trzasniesz drzwiami,umowa to umowa. mówiąc krótko kupił cię jak nie wolnice. co ci z tej kasy w tej sytuacji?

Moj partner ma prawie 39 lat a ja 33

Gość sdfg
eee tam pieprzycie życie opiera sie na forsie a skoro "zapewni wygodna przyszłość to co sie czaisz chyba nie jest szkaradny a gdzie Mamusia tych dzieci (jego była)

Zostawila go zaraz po urodzeniu corki.

Gość adopcja i alimenty
na dziecko adoptowane płaci sie alimenty tak jak na swoje własne, możesz kiedys płacić, on może sie z tobą rozwieźć i wymienic na nowszy model, a ty wtedy będziesz płacic alimenty na adoptowane dziecko. Więc zamiast adoptować, możesz być z nim bez adopcji i zajmowac się dzieckiem., tak zdrowiej dla ciebie.

Gość zgodź się co ci szkodzi
:)

Gość to chyba prowokacja bo
nigdy bym nie wlazła w taki uklad

Gość do Autorki naszej!!!!!!!!
Jeśli to nie prowokacja to powiem Ci, że pieniądza szczęścia nie dają. A jeżeli rozpatrywać samą wartość tych 100tys PLN... To wcale nie jest tak dużo. Nawet mieszkania (kawalerki) za to nie kupi się.

Gość do Samotnego romantyka
tylko prawda jest taka że córka i jej dziecko zawsze będą dlatego faceta ważniejsi :( a ona jest tylko po to by zastąpic matke dziecku i kochanke dla tego bogatego :(

Gość do Samotnego Romantyka
Skoro zalazla mu za skore to dlaczego chce adoptowac jej dziecko?

Nie byloby lepiej jakby corce kupil mieszkanie i zostawil ja sama z malym dzieckiem??? od razu by dziewczyna spowazniala, jakby musiala isc do pracy, uczyc sie, zajmowac dzieckiem i wykonywac domowe obowiazki.

a czym sie wlasciwie rozni dla faceta corka z nieslubnym dzieckiem a kobieta ktora jest wlascicielka(matka) nieslubnego dziecka?

Tak, bo tylko w ten sposob mozna nauczyc corki odpowiedzialnosci. Co do drugiego pytania to mam na mysli dlaczego mezczyzna nie chce sie wiazac z kobieta samotnie wychowujaca dziecko, a jak corka ma nieslubne dziecku to w wielu przypadkach ojciec pomaga jej przy nim.

To teraz ja zdam ci jeszcze kilka pytań? 1.Zwiazałbyś się z kobietą z dzieckiem? 2.Co byś zrobił jakby Twoja córka była porzucona w ciąży? 3.Jakbyś się zachował gdyby Twoje dziecko było homoseksualne? 4.Czy cieszyłbyś się jakby Twój syn robił dzieci na prawo i lewo??? Pytania głupie ale fajne :P

jeśli chodzi o kupowanie mieszkania to jak córka będzie sama bezniczyjej pomocy to się szybciej wszystkiego nauczy!!!!!!!!!

Gość ja bym się zgodziła na taki
układ, pare groszy zawsze się przyda.

Gość Jan trzeci
Zły pomysł.

Gość do samotnego romantyka
a nie uważasz że to nie fair? że córce byś pomógł przy dziecku a syna wydziedziczył??? za to że ma np. 3 dzieci z trzema innymi kobietami, przecież od dawna wiadomo że facetom więcej wolno w tych sprawach.

Gość Jan trzeci
Zły pomysł dlatego, że nie ma w nim uczucia. Traktujesz swoje życie jak transakcję.

"1.Związałbyś się z kobietą z dzieckiem? - zależy co by sobą reprezentowała, ale z pewnością nie skreślę jej z powodu dziecka ... przeważnie kobiety z dziećmi jednak urodą nie grzeszą, bo gdyby były piękne i mądre to ich faceci by nie uciekli" Samotny Romantyk z tą urodą jak i intelektem to mógłbyś się jeszcze mile zdziwić. Nie uogólniaj tak, nie każdą kobietę facet porzuca, są takie które same odchodzą. I tak ja jestem tego przykładem, a uwierz mi jestem o wiele ładniejsza od diabła i dobrze mam poukładane w głowie, mimo że blond. Ale blond mam na głowie, nie w głowie. Takimi osądami możesz niejednokrotnie wyrządzić krzywdę niewinnej kobiecie. Każdy ma inną historię w swoimi życiu, nawet samotne matki.

Gość Jan trzeci
Piromanka może mieć rację.

Gość Jan trzeci
Piromanko, proszę wejdź w mój temat i wypowiedz się co o tym myślisz. Temat w blogu brzmi: "PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ"