Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefanstefaniusz

Moja dziewczyna chce zabic nasze dziecko;/

Polecane posty

Gość stefanstefaniusz

spotykam sie z nia od 2 lat teraz jest szansa ze moze byc w ciazy(gumka pekla).Najbardziej przejmuje sie rodzicami-bo wywala ja z domu no i tym " jak sobie poradzi na studiach". Panikuje, mowi ze jak jest w ciazy to sie zabije albo nalyka jakis proszkow zeby poronic. Nic ja nie obchodzi ze to tez moje dziecko. Ja mam 29 lat i prace, moze jakos dalibysmy rade.

Gość BA$IA
może? nię dziwię się, że twoja laska wpadła w panikę.

Gość trgbhnyjukijmnb
dokładnie. jakaś dupa a nie facet;/

Nastepna fanka zabijania dzieci :( ehhh...skoro tak mowi,nie dorosla do maciezynstwa wiec podejrzewam ze po urodzeniu dziecka lepiej nie bedzie....zastanowcie sie zanim znowu bedziemy czytac takie dramaty jak przez oststanie ntygodnie...:(

Gość trgbhnyjukijmnb
30letni facet który mówi że MOŻE dalibyśmy radę to żenada. W tym wieku to powinieneś mieć już na tyle ustabilizowaną sytuację finansową żeby nie obgryzać paznokci i biadolić co będzie. Powinieneś dziewczynę wspierać a Ty mówisz że MOŻE dacie radę;/

Gość stefanstefaniusz
nie zarabiam kokosow a teraz utrzymuje tylko siebie, a jak ma dojsc jeszcze ona i male dziecko to napewno nie byloby latwo...nie wiem co mam zrobic, jak z nia rozmawiac? Zastanawiam sie czy jak nie jest w ciazy to jej nie zostawic

Gość trgbhnyjukijmnb
Życzę Twojej dziewczynie z całego serca by nie była z Tobą w ciązy i mogła zostawić Ciebie, bo nic nie wart jesteś i tyle.

Gość stefanstefaniusz
zarabiam 1400zl mam pasje zbieram znaczki i pocztowki i cale zarobione pieniadze wydaje na moja pasje a tu dzieciak i .. pasje szlag trafi. jedzenie mam u rodzicow , to ew. jakas zupa by byla dla dziecka ale juz dla niej chyba nie

Gość trgbhnyjukijmnb
jakby laska wiedziała że może na Tobie polegać, że dacie sobie radę finansowo to na pewno by tak nie powiedziała. Ale chyba nie jest ślepa i widzi szaraka który podkula ogon przy każdym lepszym problemie. nie dziwie się dziewczynie że jest w rozsypce emocjonalnej.

Gość BA$IA
ja też mam nadzieję, że dziewczyna Cię rzuci i trafi na odpowiedniego faceta, przy którym nie będzie się bała urodzić nawet pięcioro dzieci!

Gość hju
hipokrytki przynajmniej nie chce jej zostawić jak co niektórzy, facet się przejął, a wy mu jedziecie jesteście żałosne