Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obłąkana........

Szlag mnie trafi!!! Czy faceci zawsze będą u cycka mamy !!! ?? ://

Polecane posty

Gość obłąkana........

Nie mieszkamy razem , ale co przyrządze do jedzenia jest złe i nie dobre . Każdemu smakuje tylko on ma problem. Stwierdził,że jedzenie jest zimne, a dla mnie było ono gorące. Za to wszystko co zrobi jego mama jest pyszne !!!! cholera, juz mam dosc tych kłótni wiecznych o to ! Jak bym byłą w gościnie to nigdy bym sie nie odwazyla odezwac na temat jedzenia, nawet jakby bylo najgorsze po sloncem. W dodatku daje mamie cala wyplate i ona mu ja rozdziela . No ku*rwa. Ma któraś taka sytuacje ? ja juz nie wyrabiam, wrrrrrrrrrrrrrr!

Gość petabell
ciota nie chłop

Gość obłąkana........
No masakra ! mama i mama. Tak się nie da żyć!!!!! ://.//

Gość GNĄ SIĘ PRĘŻĄ I DRGAJĄ
POD WPŁYWEM PAPKOWANIA GRZEJNIKI SIĘ GNĄ, PRĘŻĄ, DRGAJĄ, SKRZYPIOM I NIEMIŁOSIERNIE SIĘ ŁUSZCZĄ ! Grzejnik może się zwinąć w łuk w wyniku papkowania. Pod wpływem intensywnego papkowania grzejnik może runąć i zacząć się zwijać i skręcać oraz niemiłosiernie się łuszczy, sypie z niego wiór i proszek. Na zdjęciu widać mocno skręcone i mocno złuszczone grzejniki, które nie uległy całkowitemu samozłuszczeniu i samosproszkowaniu w wyniku papkowania, które z jakiś przyczyn zostało przerwane na tym etapie: http://www.france-distribution.com/images/antique-radiator/round-antique-decorated-radiator%20%286%29.jpg http://www.france-distribution.com/images/antique-radiator/round-antique-decorated-radiator%2810%29.jpg http://www.france-distribution.com/images/antique-radiator/round-antique-decorated-radiator%2811%29.jpg http://www.france-distribution.com/images/antique-radiator/round-antique-decorated-radiator%20%289%29.jpg http://www.france-distribution.com/images/antique-radiator/round-antique-decorated-radiator%288%29.jpg http://www.france-distribution.com/images/antique-radiator/round-antique-decorated-radiator%20%287%29.jpg Grzejniki te zwinęły się w kształt łuku - spowodowało to bardzo intensywne ale przerwane papkowanie ale niestety nadają się już tylko na złom, ponieważ są już za mocno samozłuszczone i samosproszkowane i niemiłosiernie przeciekałyby. Podczas zwijania grzejniki niemiłosiernie skrzypią, trą się, prężą się i obficie drgają, a w zaworze tworzy się mała lekko sfansowana końcóweczka koloru ciemnomidzianego, która pod wpływem papkowania zaczyna się niemiłosiernie łuszczyć, giąć oraz drgać a następnie się wydłuża aby ókóć. Jest to FANSÓFKA z zaworu grzejnikowego wydłużająca się w wyniku papkowania. Pod wpływem papkowania przed wyjściem fansófki z zaworu grzejnika może pojawić się pod nim tuc grzejnikowy.

Gość obłąkana........
Jak można ciężko zarabiać swoje pieniądze, a mama mu bierze wypłate bo twierdzi,że wydaje na głupoty! Nawet jakby te pieniądze na dziwki wydawał to to nie jest jej sprawa wrrr!! On to zarobił!!! ale jestem zła :( a on bez słowa oddaje jej pieniądze, a ja nie pracująca muszę kombinować i kase załatwiać jak gdzies idziemy .. :/./

Gość Piruet na lodowisku
faceci - nie. chłopcy - czesto :D

Gość czereśniakałełe
kupe tez robi u mamy? :)

Gość a skąd pewność
a to jest jakiś przymus- bycie z takim typem?

Gość obłąkana........
eh...kocham go i w ogóle,ale zaczyna mnie to przerastać cholera!! ;/ twierdzi,ze on sie nie wyprowadzi tylko sobie wyremontuje to co jego ! i niby mam z nia pod jednym dachem ??? jak w ogole z takim porozmawiac ? ://

Gość podszywie jestes super
to po co z nim jestes? Ja na Twoim miejscu bym uciekala gdzie pieprz rosnie bo to maminsynek.

Gość podszywie jestes super
oblakana, Ty chhyba sobie zartujesz , zebys z tesciowa i jej maminsynkeim mieszkala :D takie malzenstwo zawsze konczy sie rozwodem. Wspolczuje ci :(

Gość obłąkana........
No po prostu oszaleć można ... :/ on się nie wyprowadzi bo nie da rady opłacać mieszkania itd . to będzie dziecko mna świecie, a on powie,że musi mamie dać wypłąte. No ja też zarabiałam,ale jak można się na takie coś zgodzić ? Dałam mamie na czynsz i na tym koniec, a nie takie cos :/:/.

Gość jajajajjajajajjajajajjajajjaj
a spytaj żesz się go czy jak cie posuwa to też myśli o mamie

Gość obłąkana........
ostatnio zrobił kupę i z WC głośno zawołał: MAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, a ta poleciała wyjmując z szuflady papier o zapachu rumianku. Nosz kurva, ile tak można. Dlaczego to nie byłam ja???

O ja pierdziele, run Forest, run! Nic dobrego z tego nie będzie.

Gość obłąkana........
hahhhahaa ! :P

Gość obłąkana........
Brak mi słów, a jak mu zwracam uwagę to obraża się śmiertelnie na parę dni :// za to,że prawdę powiem.

Gość zuzula111
moj tez oddawal przed naszym slubem mamie cala wyplate !!!! minus teego jest taki ze teraz nie potrafi zaoszczedzic i rozsadnie wydawac pieniedzy ktore zarobi :((((((((((

Gość obłąkana........
to jest najgorsze bo on totalnie nic nie odłoży, nigdy....

Gość zuzula111
z tym sie zgadzam na 1000% , z jednej strony maz jest bardzo dobrym mezem :))) ale z drugiej nic nigdy mial nie bedzie :((