Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalakashdh

Czy kobieta z dzieckiem ma szansę, żeby ułożyć sobie życie?

Polecane posty

Gość Grzegorz 33
Oczywiscie ze sa tacy faceci ktorych nie interesuje czy ktos ma dzieci czy nie,poniewaz to ze ktos je ma to nie znaczy ze jest tredowata,tylko chciala prowadzic normalna rodzine ,lecz nie zawsze to wychodzi. Takie mamy czasy ze ludzie ludzmi chca sie tylko bawic i zostawic,a pozniej sie smieja ze dawala i teraz ma za swoje bo zostala samaż,ale malo osob wie ze ta dziewczyna tez ma uczucia,tez chciala inaczej,ale jesli nie oddala dzieci komus innemu to znaczy ze jest w pewien sposob szczesliwa i jest normalna,uczciwa i dobra osoba ktora jest inteligetniejsza od tych co siedza i gadaja o innych.

Gość gość
Nikt normalny nie chce szmaty puszczalskiej mowie o pannach z dziecmi.

Gość gośćgkgkhkhk
nie wolno wyzywać od szmat samotnych matek bo należy im się podziw choćby z tego powodu ze nie usunęły ciązy i zdecydowały się wychowywać dzieci,są męzczyzni którzy decydują się na związek z takimi kobietami ale tez dużo jest i takich którzy nie poradziliby sobie z takim obciążeniem i ja ich rozumiem,,,tez nie kazda samotna mama marzy o byciu z kims,niektóre mają tez nie wzięłyby pierwszego lepszego,mają prawo mieć tak samo wymagania jak te bezdzietne

Gość ona po przejsciach atrakcyjna
ja mam troje dzieci,ich tata umył ręce od wychowywania i wiecie co?jestem atrakycjną kobietą a nie chce mieć nikogo,zyje dla siebie i dla moich pociech,mam dwóch adoratorów w pracy,jeden kawaler,drugi rozwodnik,faceci w miare ustawieni ,porządni ,zapatrzeni we mnie jak w obrazek,wiedzą ze jestem mamą i im to nie przeszkadza ale ja nie mam ochoty na wchodzenie w związek z żadnym z nich,jestem uprzejma,miła ale nie daję im zludzen ,po prostu nie chce i już,byc może ułożę sobie życie z kimś jak już dzieci będą pełnoletnie,teraz nie wyobrażam sobie żeby ktoś wchodził do mojej rodziny i kręcił mi się po domu,chciał tatusiować czy wujkować moim pociechom także nie przedtawiajcie nas -samotnych mam jako desperatek ,kobiet gorszego sortu które o niczym innym nie marzą jak tylko o portkach czy jeleniu który będzie łozył na nie swoje dzieci

Gość gość
Nie dla was porządny , normalny mężczyzna puszczalskie larwy. Szukajcie amantów wśród kolegów debili z którymi chodziłyście do łóżka. Kolejny łysy Seba już czeka żeby was przelecieć na tylnim siedzeniu bmw które do niedawna tak wam imponowało.