Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania3575363587

Los człowieka, który "walczył o wolność" za komuny

Polecane posty

Gość Ania3575363587

znam takiego pana, od wielu lat bezdomny, w różnych miejscach nocuje żeby jakoś przeżyć... ale wiecie co mi kiedyś powiedział? że walczył przeciwko komunie bo był młody i głupi, nie myślał nad tym co robi tylko małpował kolegów i że teraz wiele by dał żeby ta komuna jednak wróciła...

Gość lekarz pogotowia
no to trafiłaś na kogos bez kręgosłupa bo komuna jest cały czas - pousadzana w spółkach jakie za bezcen lub potezne łapówy rozdano...

Gość ptasiek nastroszony
a śmierć frajerom. niech zdycha by na wiosnę nie szpecił ulic naswzych pięknych miast szczególnie , że Europa ma do nas zawitac

Gość a Ty ptasiek jesteś
jakiś super bogaty? bo jak nie to ciekawe co powiesz jak sam się w takiej sytuacji kiedyś znajdziesz :/

Gość no bo za komuny było lepiej
a byłoby jeszcze lepiej gdyby ludzie chcieli współpracować z władzą a nie z nią walczyć i gdyby się zachód wtedy od nas odczepił

" 22:40 [zgłoś do usunięcia] no bo za komuny było lepiej a byłoby jeszcze lepiej gdyby ludzie chcieli współpracować z władzą a nie z nią walczyć i gdyby się zachód wtedy od nas odczepił" Bo tak kończą frajerzy:P.Nie byłem nigdy ehntuzjastą prl ale wałęsa a zwłaszcza kler mi śmierdzieli od dawna:P.

Gość mądry gość
za komuny wszystkiego brakowało, praca była obowiązkiem kto nie pracował był karany za to, nie było wolności słowa ani swobody jak teraz, , ale ludzie za to byli inni, wartościowi