Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmaragdowa oponcza

Czy mieliscie kiedys przeczucie

Polecane posty

Gość szmaragdowa oponcza

Czy mieliscie kiedys przeczucie, ze cos sie wydarzy mimo, ze nawet sie na to nie zapowiadalo? Taki glos podswiadomosci, czy czygos innego, ktory mowi 'to i to sie wydarzy nie dzis, nie za miesiac ale w przyszlosci' .?

Gość gjm
tak :o i to na tyle silne ze dostawałam omamów wrecz. gdy zmarła osoba bardzo mi bliska,wszystko jak ręką odjął..

Gość szmaragdowa oponcza
gjm opowiedz o tym wiecej..

Gość szmaragdowa oponcza
mam ostatnio takie przeczucie, ze tata bylego chlopaka ma raka. Nie mam niestety mozliwosci pogadania z nim tak o. A nawet jak mu powiem, 'ej, mam przeczucie ze Twoj tata ma raka' to mnie wysmieje...

Gość one night in ibiza ,
Może delikatnie coś napomknij o tym albo zasugeruj..Nie musisz od razu prosto z mostu mowic w czym rzecz.U mnie wygladalo to tak ze 4 miesiace przed smiercia mialam sen z moja chrzestna ktora zmarla gdy bylam mala, pisalam nawet w tej sprawie do nautilusa,odpisali ze to tylko sen:),a ja bylam przekonana ze nie bo ona mi sie sni gdy ma byc cos waznego,i w tym snie telepatycznie odebralam ze do dnia moich 17 urodzin ktos bliski umrze, najpierw mialam to gdzies ale pozniej zaczelam odczuwac napiecie,wewnetrzny stres,nie moglam wytrzymac, w nocy nie moglam zasnac... mialam omamy, widzialam jakies postaci lazace po pokoju i ciemne chmury nad lozkiem.z kazdym dniem bylo coraz gorzej az w koncu przypomnialam sobie o tym snie i wtedy napisalam, jednak zlekcewazyli.Miesiac pozniej,tydzien przed urodzinami zmarl dziadek,nagle... ps nick z innego tematu

Gość szmaragdowa oponcza
to straszne.. Ja mialam juz 2 inne przeczucia i nie wiem czy wariuje . Pierwsze; bylam z facetem, wielka milosc. Ale sie rozstalismy a ja go kochalam nadal. nagle zaczelam odczuwac strach ze pojawi sie inna. I tak sie stalo, on sie zakochal ale bez wzajemnosci. Wtedy pamietam bardzo mnie meczylo to przeczucie, strach ze juz nie wrocimy do siebie itp... Teraz mam natomaist przeczucie ze zejde sie z innym bylym. Jasnowidz i 2 wrożów mi powiedzialo ze tak bedzie, a 2 wrozki ze nie. Do tego ja mam to przeczucie, ze sie zejdziemy i juz nie wiem czy to dlatego ze bym chciala, czy dlatego ze moze naprawde tak bedzie... Ogromnie Ci wspolczuje odnosnie Twojego przeczucia. to musalo byc okropnie meczace :(

Czasami też mam tego typu przeczucia, ale powiem Ci ze to podobno podswiadomosc wtedy sie nastawia na to i dziala na zasadzie samospelniajacego sie proroctwa. A co do wróżek to nie warto wierzyć bo mozna sie nerwicy nabawic.Wiekszosc to oszusci :) a nawet jesli jest dobra/y to nie wszystko co mowi jest prawda.Zycie jest w Twoich rękach :) Faktycznie był strach, nie zycze nikomu czegos takiego.Dobrze ze juz po wszystkim.. Od tamtej pory wierzę że coś tam musi byc,bo inaczej wytlumaczyc tego nie potrafie

Gość szmaragdowa oponcza
Samospelniajace? Dla mnie bez roznicy byle wyszlo ^^

Trzymam kciuki :D