Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja202

Do expertów facebooka :)

Polecane posty

Gość Kaja202

Bardzo podoba mi się pewien chłopak z roku i ostatnio wyczaiłam że ma konto na facebooku. Chciałabym zobaczyć jego tablicę i zdjęcia aby widziec z kim pisze, gdzie bywa i czy ma kogos. Problem w tym, że ma on prywatne konto a ze swojego wstydzę sie go zaprosic bo nigdy nawet nie zamieniliśmy słowa więc z jakiej racji miałby przyjmowac moje zaproszenie :( Nie chce zakładać fikcyjnego konta i go zapraszać bo to głupie,poza tym nie mam gwarancji że zaakceptuje od całkiem obcej osoby. Czy jest jakiś sposób aby zobaczyć jego tablicę i posty? bez zapraszania do znajomych. Może poprzez polubienie tych samych stron albo coś w tym stylu. Jeśli coś wiecie to poradźcie mi coś.

{jesli kojarzy Cie z widzenia to przyjmie Twe zaproszenie bez zbędnego pierdzenia}

Mark Zuckerberg zapewne mógłby pomóc, ostatnio rzadko jednak odwiedza forum kafeterii.

Gość Kaja202
Zaprosiłam go z własnego konta, nie przyjął :( :(

Gość Fikkkkkaaaai
To załóż fałszywe konto - imię i nazwisko kogoś, kogo on zna, ale nie wstawiaj zdjęć (wtedy to nie będzie podszywanie, bo wiele osób nazywa się tak samo). Wtedy obejrzysz tablicę

Gość Kaja202
Fikkkkkaaaai to całkiem niezły pomysł ale z tego co sie zorientowałam to większosć jego znaiomych ma juz konta na fb. Chodziło mi raczej o to żeby np widziec jago konto poprzez polubienie tej samej str na fejsie lub coś w tym stylu , kiedyś obiło mi sie o uszy że jeśli zostane współzałożycielem jakiejś stronki która on np dodał do ulubionych to możliwe abym miała wgląd do jego profilu ;>

Gość thgtruytuytuytuytugyrtytryht
jesli naprawde odrzucil dopiero co zaproszenie, to znaczy ze cie racsej nie lubi

Nie ma takiej możliwości. Nawet jeśli założysz stronę i on ją polubi to ty jako administrator nie będziesz mogła zobaczyć jego ściany.

Niekoniecznie cię nie lubi skoro nie przyjął zaproszenia. Nie przyjął bo pewnie chce mieć wśród znajomych na fb tylko osoby, które naprawdę zna a nie które widział kilka razy na oczy.

Gość Kaja202
Dokładnie, mysle że jest raczej nieufny i akceptuje tylko te osoby które zna i z którymi ma kontakt. Ehhh..a ja bym chciała wiedziec np gdzie bywa czym sie interesuje lub na jakie imprezy chodzi, wtedy mogłabym sie na niego natknąć "przpadkiem" ;) Noo i najwżnieszje - czy ma dziewczyne lub czy sie z jakąś spotyka. Nie ma jakiejś "okrężnej drogi" aby zaobaczyć jego profil?

Gość snckjewnvs
nie ma okręznej drogi, chyba, że ktoś z osób która ma go w znajomych pozwoli ci się zalogować na swoje konto i wtedy sobie pooglądasz.

Gość Kaja202
Nie mamy wspólnych znajomych :(

Możesz zaprosić do swoich znajomych kogoś z jego znajomych - obojętne kogo, byleby cię przyjął. Jeśli on ma opcję "udostępnij znajomym i ich znajomym" to wówczas będziesz mogła wejść na jego tablicę. Jeśli głupio ci zapraszać ze swojego profilu jego znajomych to załóż fałszywe konto na jakieś zmyślone imię i nazwisko, daj jakieś zdjęcie profilowe (np jakieś usta, baloniki czy szpilki) i z tego profilu zapraszaj jego znajomych. Jeśli ma ścianę tylko dla swoich znajomych to możliwe, że jak kilku jego znajomych zaakceptuje twoje zaproszenie z fałszywego profilu to on też cię zaakceptuje - bo zobaczy że macie wspólnych znajomych. Jednak nie zapraszaj go z fałszywego profilu dopóki będziesz mieć wśród znajomych kilku jego znajomych.

Gość Kaja202
AlicjaAla to bardzo dobry pomysł jednak w tym problem że listę znajomych tez ma ukrytą i nie wiem nawet kogo tam ma :(

Gość Kaja202
Co by tu zrobić :/

Gość Maxxxxxxxxxx
A wiecie co mnie wnerwia wrecz wk***e mam !!!!! Te zaproszeni od obcych dup ! Co za debilki ! Ja mam żone pózniej tylko sa jakies przez to kuzwa nie potrzebne konflikty ! Usiadzie taka jedna druga i szuka k***a szczescia Wypad na portale randkowe a nie tu !