Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOTALNA ROZWAŁKA

Odwołana randka - dlaczego?

Polecane posty

Gość TOTALNA ROZWAŁKA

Sytuacja wyglądała tak że laska sama chciała mnie poznać, najpierw snuła aluzje że by poszła gdzieś tam ale nie ma z kim, no to później zaproponowałem jej spotkanie i oczywiście na kilka godzin przed ona odwołała bo niby coś jej wypadło. I dlaczego pytam się? Skoro pierwsza do mnie się odezwała a tu takie coś. Jakie są tego powody?

Gość ptasiek nastroszony
byles rezerwowy i nie wszedles....

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Może i byłem tym drugim ale skoro tak to po co się umawia dwa dni wcześniej skoro i tak nie zamierza przyjść?

Gość fafafadd
bo dziewczyny są fałszywe chłopie mi jedna mówiła żebym przyszedł do niej na wf a miała lekcję z moją klasą; raz jedna napisała, że mnie lubi a potem, że nienawidzi za nimi nie nadążysz najmniejsza to jest twoja wina w tym

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Nie, nie zaproponowała

Gość dziś na pomarańczowo
może doszła do wniosku, że jednak spotkanie z Tobą z braku laku to towarzyskie samobójstwo i się rozmyśliła. tak się często zdarza, widać nie chciała wcale Cię poznać, a tylko się nudziła i chciała wyjść gdziekolwiek z kimkolwiek, ale później uznała, że jednak jej coś takiego nie jest potrzebne i olała temat. inna opcja, to że faktycznie coś jej wypadło.

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
A może to są jakieś kobiece gierki? Może chce sprawdzić czy mi zależy czy po proszę ją jeszcze raz, a może chce wzbudzić we mnie jeszcze większy pociąg, żebym się niecierpliwił. Bo wiadomo że co nagle to po diable.

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Nie rozumiem kobiet. Albo się ktoś komuś podoba i chce go poznać albo nie i nie zawraca sobie nim głowy a kobiety to mają jakieś odmienne stany świadomości. Mówią że chcą a nie chcą. Nie rozumiem.

Gość fafafadd
widzisz jakbyś się słuchał starszych braci to byś wiedział, że to co one gadają to jest szczegół bo zmieniają zdanie co 10min. najważniejsze jak o tym mówią, czy chcą cię spławić, czy są podniecone, jak się do ciebie odnoszą. slowa kobiiet w moim świecie 20latka nic nie znaczą, ważniejsza jest otoczka.

Potwierdzam, dziesięć lat mi zajęło zrozumienie że kobiety przeważnie bełkoczą i zmieniają zdanie Ważne są spojrzenia i kontakt fizyczny a umówić się mogą z chłopakiem na którego dzień wcześniej napluły :D

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Sam raz odwolałem spotkanie. Popsuł mi się wtedy samochód i nie dość że nie miałem czym dojechać to jeszcze wszystko wydałem na mechanika ale zaproponowałem następne. Ona oczywiście nie wierzyła że tak było i coś tam bełkotała że specjalnie to zrobiłem coś tam coś tam i się już nie spotkaliśmy.

Gość Rzeszowianin
No i jak się skończyła Twoja historia? Pytam, bo właśnie przeżywam coś identycznego. Czy ona okazała się niezainteresowana czy faktycznie coś jej wypadło? Zadzwoniła do Ciebie potem?

Gość GumisioweOczy
Panie Panowie:). Odwołana randka, jeśli są to pierwsze spotkania, oznacza zawsze niskie zainteresowanie, czyli generalnie ta osoba woli coś innego porobić nawet ponudzić się w domu niż spotkać się z Toba. Czy ty kobieto mezczyzno odwołaliście randki z osoba ktora wam sie podobała? Szczerze podobała??. Napewno nie. Jest jedna ewentualność, gdy odwołuje ktoś spotkanie a mu na Tobie zależy to podaje się termin alternatywny. np. dziś nie mogę, ale np. mogę po jutrze o 18 tej... u mnie:). Każda inna to ściema, i nie szukaj już innych porad po przeczytaniu tej. Pamiętaj jak podobasz się kobiecie to ona nigdy Ci nie odmówiła, nigdy!!!!!!!. Przypomnij sobie gdy byłeś z kobieta ktora latała za Tobą(tak to one maja za nami latac, bo gdy ty ja gonisz to ona ucieka!!!!!).. to ona nigdy Cię nie wystawiła, po forach widać, że co 1000 facet rozumie co to znaczy odwołana randka. Uczyć się!!