Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszna potrzeba

wiem, ze znow o walentynkach ale blagam o rade

Polecane posty

Gość straszna potrzeba

dziewczyny zostaly 3 dni do walentynek a ja nie mam nic dla mojegho faceta! najpierw mialam mu dac nasze wspolne zdjecie w pieknej ramce ale przez przypadek je znalazl i teraz musze wymyslec cos innego:(prosze pomozcie! facet ma 27 lat, jakies kubki, misiaki odpadaja. seksowna bielizna i romantyczny wieczor tez odpada. prosze pomozcie!!!

Gość niach niach
płyta z muzyką której słucha:D?

Gość fedgesg
romantyczny wieczor odpada????? W takim razie daj mu gumową lalę

Gość straszna potrzeba
romantyczny wieczor odpada poniewaz ja mam nocny dyzoor przez kolejne dwa tygodnie a on pracuje w dzien wiec bedziemy sie widzieli 2 godziny dziennie, rano przed jego wyjsciem do pracy. myslalam o plycie ale tak naprawde to on juz wszystkie plyty czy z muzyka czy z filmami, ktore chcialby miec, ma:( aaaaaaaaaaaaa nie wiem co zrobic

Gość taka co się zna na wszystkiem
Zafunduj mu jakieś przeżycie. Tak w ogóle jakim dysponujesz budżetem? Co twój facet lubi, o czym mówi, czym się interesuje?

Gość straszna potrzeba
czym sie interesuje? nowinkami technologicznymi, wszelkiego rodzaju inzynieria, maszynami, konstrukcjami ( ale nie puzlami czy ukladankami juz probowalam:) zreszta chce mu kupic cos takiego bardziej walentynkowego bo zawsze kupuje mu jakies ksiazki, poradniki, konstrukcje, modele. interesuje sie filmem, glownie fantastyka naukowa. co do budzetu to mysle ze tak do 500 zl i raczej nie wiecej:/

Za pięc stów moja droga to kupisz mu i robota (są zarąbiste, ale mnie nie stać) i lot szybowcem :) A ma jakiś ulubiony film? Może miecz świetlny, albo coś takiego? :)

Gość straszna potrzeba
hah nie zabawki go nie interesuja:) mam 500 zl ale chcialabym mu kupic cos walentynkowego a nie swiateczno-urodzinowego:)

A to ja nie wiem, co to jest coś "walentynkowego"... Może daj mu karnet na różne igraszki z tobą do wykorzystania jak będzie więcej czasu i coś dużego i słodkiego (faceci lubią słodkie, to jakaś zasada podobno) albo piwo i coś słodkiego. Albo seksowną bieliznę, którą będziesz nosić w trakcie realizacji karnetu, coś słodkiego i piwo :D

Gość straszna potrzeba
dzieki bardzo za pomysly:) tylko to takie strasznie oklepane juz jest u nas, juz robilismy karnety chyba dwa lata temu, seksowna bielizne nosze praktycznie zawsze gdy nie ide do pracy. wiec rozumiesz w czym tkwi problem? brak mi pomyslow, bo te najpowszechniejsze juz wykorzystalam w przeszlosci. biada mi:(

No ja też bym chciała, ale może jednak robota bardziej. Problem w tym, ze mnie nie ma kto dawać i mało kto by na to wpadł :D Ale zaraz, autorko... Wyjaśnij, jakie są cechy prezentu akurat walentynkowego? Bo akurat jeśli twój facet jest typowym nerdem, a nie pozerem (a wygląda, jakby był) to zwykłe plusie-srusie go nie ruszą, a skoro strefa seksualna odpada, to jedynie nerdowskie prezenty mają sens... Chyba, że nie mają :D No nie wiem, co jeszcze, bilety na koncert ulubionego zespołu? Mnie się wydaje, że normalny facet ma w nosie "romantyczną" część walentynek, ale może się nie znam.

Gość straszna potrzeba
Damascenka dzieki bardzo za linki, tylko juz chyba nie zdarze zamowic, bo te magnesy calkiem mi sie spodobaly, sama bym sie pobawila:) teraz przyszlo mi do glowy, ze moze wykupie weekend w jakims schronisku w gorach do wykorzystania w przyszlosci a w walentynki poprostu dam mu to wedlowskie serce z czekoladkami?

Gość straszna potrzeba
hmm no jest nerdem, i chyba wlasnie dlatego chcialabym, zebysmy chociaz w walentynki od te nerdowatosci troche odeszli. misie i tego typu ozdobki odpadaja. zegarki odpadaja bo ma juz kilka, moze krzyzyk na lancuszku? czy to nie bardzo pasuje na walentynki? i tak chialam mu kupic poniewaz on duzo podrozuje i chcialam mu kupic krzyzyk dla ochrony.

Jeśli jest wierzący, to kup. Wyjazd w góry jest ok, jeśli on to lubi :) A w walentynki jak będzie wracał z pracy, a ty wychodziła, przygotuj kolację, wciśnij to serducho wedla i zdradź, że przygotowalaś mu zarąbistą kąpiel pokolacyjną :) (czy tam pośniadaniową, poobiadową, czy cokolwiek).

Gość straszna potrzeba
gdy on wraca mnie juz nie ma:) ale moze kupie tu ten lancuszek z krzyzykiem jesli znajde cos do 500 zl. ech najgorzej jest znalezc pomysl:/

To przygotuj wszystko i zostaw mu kartkę ;) Będzie dobrze, przecież on cię i tak kocha :)

Gość straszna potrzeba
dzieki bardzo:)