Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trtrtrtrtr

Po 30-tce a hobby jak dla nastolatków. Wchodzić w to?

Polecane posty

Gość trtrtrtrtr

Wiecie co... Do pewnego hobby robiłam przymiarki już od dawna, gdy miałam około dwudziestki, ale nigdy nie mogłam znaleźć towarzystwa. Teraz jest internet który ułatwia kontakty i ciekawsze możliwości zabawy ale... Chodzi o strzelanki z broni pneumatycznej lub paintball. Strasznie chciałabym się w to pobawić a mam już trzydzieści pięć lat i nikogo znajomego, kto chciałby dołączyć. Musiałabym zgadać się z jakimiś nastolatkami przez internet i do nich dołączyć. Spróbować?

Co Ty mówisz?! Czy myślisz że w paintbola grają tylko małolaty????? Grubo sie mylisz! Nawet całe firmy organizują sobie takie zabawy w ramach integracji. Skąd Ci się wzięło że to dla małolatów???

Gość rob.....
co chcesz i co ci daje radosc!!!!

Gość nie rób tego
w twoim wieku należy się już rozglądać za drewnianym pudełkiem. 35 lat to już nie przelewki.

Gość Paul van der Erste
Ja się z Tobą postrzelam :classic_cool:

Gość dziewczyno ale ty masz problem
Jak ci się podoba to idź na to a nie przynudzasz. Liczy się że masz chęć a nie ile masz lat. Głupia

Gość trtrtrtrtr
Wiecie, chodzi mi o to że tak się fajnie teoretyzuje że można, że to nie wstyd, że warto realizować jakieś pomysły ale potem przychodzi praktyka. Trzeba znaleźć kontakt i stawić się na jakieś spotkanie, no i przyjdzie jakaś zgrana grupa facetów, głównie dzieciaków, i kobieta po trzydziestce. Dlatego się waham. Ale mam pomysł. Jutro jadę kupić sobie jakiś sprzęt i po prostu wybiorę się na strzelnicę. A potem zobaczę. Może jakieś ciekawe znajomości nawiążę, może wciągnę znajomych. Trzymajcie kciuki! Dzięki za opinie, w tym za zj... :D

Gość nakolana
pomyśl najpierw czy paintball czy ASG. wiek nie ma zanaczenia. wbrew pozorom jest sporo osób po 30tce. moze spróbuj naciągną jakas znajomą, albo znajomego. bedzie ci latwiej przelamać lody. poszukaj na necie jakiegos forum. tam znajdziesz info co, gdzie, kiedy itp

Gość trtrtrtrtr
Dzięki! Właśnie tak się do tego zabrałam.

To tak jakbym wstydziła się że lubię jazdę na rolkach. Bo jak uwielbiam! Mam 37 lat i jeżdżę z koleżanką 44latką. Nie interesuje nas co inni powiedzą. Bierzemy rolki i idziemy na taki szeroki deptak w naszym mieście. I wiesz, wcale nie jesteśmy tam same w tej grupie wiekowej że tak określę. I świetnie się bawimy!