Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość formalina27

czy zgwałcił was kiedyś mąż?

Polecane posty

Gość formalina27

nie taki z pobiciem, tylko nie chciałyście seksu, a on trochę zmusił i w końcu to zrobił?

Gość Dominisia432
ze mna tak czesto robi - spalam, odpychalam, a on sila mnie wzial... na policje tego nie zglosisz, bo wysmieja... wszyscy wychodza z zalozenia, ze mezowi wolno takie rzeczy robic...

Gość Eeerrr...
No jak poczytasz to forum, to dowiesz sie, ze polowa polskich zon jest regularnie gwalcona, bo podobno seks z mezem to ich obowiazek! Najbardziej przerazajace jest to, ze te kobiety nadal z mezami sa!!! Jakis obled!

Gość kugjgbkvhj
i dobrze facet ma prawo...

Gość Eeerrr...
Nie, nie wszyscy sadza, ze mezowi wolno robic takie rzeczy! Nikt normalny tak nie mysli, moze tylko te kobiety, ktore mezom na to pozwalaja i mezowie, ktorych kobiety nie wydupiaja z domu po gwalcie!

Gość formalina27
no tak, ale przecież w tv pokazują takie biedne, pobite żony, ich chorych mężów. My jestesmy normalnym niby małżenstwem.

Gość Eeerrr...
Nazywasz Was "normalnym" malzenstwem?!? Chyba sobie zartujesz! jestes zona zboczenca! Nie wiem jak mozesz spojrzec na swoje odbicie w lustrze po tym jak pozwalasz sie tak traktowac...

Gość edfrsf
Obdukcję sobie zrób jak następnym razem tak zrobi. Nie musisz wykorzystać, ale dobrze mieć na przyszłość.

Gość formalina27
to jest tak, ze on się przystawia, a jeśli nie chcę, to dalej drąży i zaczyna coraz bardziej. i niby że ja sie tak wyglupiam i nie chcę, bo po wszystkim mowi, że przyjemnie było i byłam mokra przecież (czyli chcialam). Może to nie jest gwałt?

Gość z_ uśmiechem
ja tak nigdy nie miałam.Mąż szanuje mój brak ochoty, a ja jego...

Gość Eeerrr...
Wmawiaj sobie co chcesz, ale skoro nie masz ochoty i mowisz "nie", a on to ignoruje i robi swoje to jest gwalt! Pewno ciezko przyznac przed sama soba, ze jest sie gwalcona przez wlasnego meza, ale nazywajmy rzeczy po imieniu! A w niedziele pewno jak kazda "przykladna" polska rodzina idziecie do kosciola, a potem na obiad do rodzicow... Takich facetow, jak Twoj maz uwazam za totalne scierwa, ale i do kobiet takich, jak Ty nie mam ani odrobiny szacunku!

Gość formalina27
no nie zawsze tak jest, czasem. może gwałt to za duże słowo. czy któras miała podobnie?

Gość kasia398
to po co te cyrki daj mu przed snem pojecz niech szybko dojdzie i po problemie a takto tylko robisz problemy....chcesz gwaltow ? rozwodu ? czasem trzeba zaisnac zeby

jestem facetem ale mam szacunek do kobiet... nie traktuje ich jak niewolnice..... dla mnie liczy sie przyjemnosc dostarczana kobiecie a poznoej dopiero sa zaspakajane moje potrzeby.... Wiem ze.moze to.co.pisze. wydaje sie. glupie i smieszne ale. taki oto jestem... dla.jednych nienormalnym a a drugich wyjatkowy:-P:-P:-P:-P

Gość Eeerrr...
Czasem trzeba zacisnac zeby?!? Nie wierze, ze zdrowe umyslowo, dorosle osoby moga miec takie podejscie..!

Gość Dominisia432
taki gwalt moze byc calkiem przyjemny!

Gość ujhyk
Mokra się robiłaś, bo penis ci się ruszał w pochwie. To reakcja ciała, żeby nie było tam w środku aż takiej masakry po seksie.

Gość formalina27
ja się źle z tym czuję, a on potem zachowuje się normalnie.

Gość misterrr
diminisia432 pogadamy? :)

Gość ujhyk
Na obdukcji wyjdzie taki gwałt, mimo tego, że się mokra zrobiłaś. To nic nie przeszkadza. Ofiary gwałtu mogą robić się mokre pod wpływem strachu i właśnie dla ochrony swoich narządów.

Gość jak to to to
ale uzywa siły? obezwładnia Cie? To że jestes mokra to o niczym nie świadczy, nawet ofiary gwałtów z nieznajomymi, obrzydliwymi typami sie podniecaja- to tylko kwestia stymulacji. To ze mąz o tym mowi swiadczy ze sie usprawiedliwia wiec chyba tez ma swiadomosc ze źle robi

Gość ujhyk
Zrób sobie obdukcję u lekarza. Nie musisz od razu wnieść sprawy do sądu. Możesz nawet kilka obdukcji uzbierać nim to zrobisz. Po którymś razie jak nie wytrzymasz to będzie więcej dowodów.

Gość Eeerrr...
Obdukcja nie bedzie potrzebna, bo tym gwalconym zonom nawet nie przyszlo do glowy, zeby odejsc od swoich skrzywionych psychicznie mezow, nie mowiac juz o zgloszeniu przestepstwa na policje! Brak slow!

Gość formalina27
ale ja nie chcę iść na obdukcję, to niemożliwe. chciałam tylko z kimś pogadać. to się nie zdarza tak często, wiem że on mnie kocha.

Gość ujhyk
To, że pójdziesz na obdukcję nie znaczy, że musisz od razu coś z tym dalej robić. Ale zawsze warto mieć takie coś na przyszłość.

Gość Eeerrr...
Kocha Cie??? na jakim swiecie Ty zyjesz? twoj maz jest egoistycznym bydlakiem, ktory Cie nie szanuje! A ze nie zdarza sie czesto?! To sie W OGOLE nie powinno zdarzac!

gwalt :D:D nie ma czegos takiego w zwiazku i mowie to jako kobieta. no chyba ze zona jest oziebla suka wykonczona pieluchami.

formalina wez sie za swoje libido, widocznie cos z toba nie tak albo przyjemnie ci grac ofiare. pewnie cie to rajcuje, zalosna jestes 🖐️

Gość formalina27
jeśli robimy to często to jest ok. ale jeśli mniej niż raz w tygodniu, to on się "domaga" że tak powiem. mówi, że na pewno tego chcę, lub że za długo on czeka. to nie jest tak, że mnie bije czy coś, nawet nie mam siniaka. to wygląda jak zwykły seks, tylko...

Gość formalina27
i nie jestem oziębła suka wykończona pieluchami. nie mam dziecka.