Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasioreeek.

Nadwaga czy otyłość?

Polecane posty

Gość Olenka billevitzowna
Yourwalentineeeeeeeeee Yourwalentineeeeeeeeee@tlen.pl'; Olenka billevitzowna-- przestan ludzie na tej diecie chudna i nie ma efektu jojo wiec nie odradzaj innym jesli u ciebie wystapił autorko wpisz sobie w google dieta dukana i tam masz wszystko i nie sluchaj tych podstepnych szuj bo to wredne suki sa juz sie przekonałam (nie wszystkie ale wiekszosc) takie niby szkolone a gowno wqiedza !!!!! *** Zamilcz kretynko. Nie mialam efektu jojo jak juz wczesniej napisalam, poza tym za bardzo kocham siebie i swoje cialo zeby katowac je monodieta. Wyjdz i doksztalc sie bo widze ze jestes raczej przedstawicielka nizin intelektualnych. Wystarczy ze sie odezwalas. Kasiorek, nie niszcz sobie nerek, nie warto.

Gość kasioreeek.
ah do czego ja to doprowadzilam, do kłotni ohh :D

Gość kasioreeek.
a tak w ogole to myslicie do jakiej wagi powinnam schudnac?

Dziewczyno, gdybym chciala Ci zle doradzic nie robilabym tego. Dieta ktora opiera sie wylacznie na jednym skladniku to porazka. Oczywiscie mysl ktora wyplywa z tej diety - wieksza ilosc spozywanego bialka - jest dobra. Ale to wszystko musi byc zbilansowane i odpowiednio przemyslane. Wszystko w rozsadnych granicach... Poczytaj o tym i przemysl sprawe, uloz jadlospis, nie stresuj sie. Zacznij nowe zycie.

Co do wagi, trudno mowic o ideale nie znajac twojej budowy ciala. Ale okolo 60 kg jest ok.

Gość kasioreeek.
aha. Trzeba pomyslec zastnaowic sie. Dobra ja lece dzieki za rady.

Olenka billevitzowna NA 1 SKLADNIKU KTO CI TO POWIEDZIAL A OD KRETYNEK WYZYWAJ SIEBIE BO NIE MASZ PRAWA TAK DO MNIE MÓWIC I NIE BEDE cIE WYZYWAC BO NIE WARTO MIESZASZ JAK MIKSER A GOWNO WIESZ A TY AUTORKO SLUCHAJ KOGO CHCESZ MI NBIE ZALEZY ZEBYS POSTEPOWALA TAK JAK CI NAPISALAM ALE INNE TEPE DZIEWKI TAK UWAŻAJĄ HAHA HA HA HA HAHAHAHHHAAHHAHAAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH ŻAL.PL I NIE RUSZY MNIE TO CO ODPISZESZ NA MÓJ POST 1 Olenka billevitzownA DALAS DUPY RUSKOWI CZY KOMU NO NAPISZ NAM CIEKAWI JESTESMY!!!!

z checia. bym.doradzil... ale niestety nie moge... i nie chodzi tu o.kase. tylko.dla kazdego. czlowieka mozna zrobic diete indywidualna... kazdy organizm inaczej reaguje na. skladniki zawarte w diecie... Podstawowe warunki to.: - 3 posilki dziennie( lekkie snoadanie . obiad w miare potrzeb ale bez przesady oraz lekka kolacja) - posilki.spozywac o stalej porze - ostatni posilek. musi byc przed 19 - duzo.warzywbi owocow (.tylko nie banan ) - wysilek fizyczny ( moga byc czeste dlugie spacery )

Gość kasioreeek.
aha no okej, ja to przeciez rozumie :)