Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusolek 54345

Mam kobieta ktora jest uzalezniona od swojej rodziny!!

Polecane posty

Gość janusolek 54345

Kobieta ma 25 lat i dziecko z poprzedniego zwiazku. Zaakceptowalem to, zaakceptowalem to ze ojciec mojego pasierba raz w tygodniu zabiera go do siebie ale dalszej czesci jej rodziny nie moge zaakceptowac. Dokladnie to wkurza mnie jej ojciec i brat samotnie wychowujacy piatke dzieci w wieku ( synowie w wieku 9,7,5 lat oraz 3letnie blizniaczki-dziewczynki). Od pewnego momentu obaj panowie przesladuja mnie, przychodzi do nas codziennie i tak. Jeden chce by wychowywala mu dzieci a drugi moj przyszly tesc przychodzi calkiem niezapowiedzianie i rzadzi sie u nas, krytykuje mnie caly czas i ciagle cos zarzuca. Ona jest ze mna w ciazy i tak sie sklada ze jej poprzedni syn nosi jej nazwisko i ona wymyslila zeby kolejne dziecko nosilo rowniez jej nazwisko a ja moge przyjac jej po slubie zeby wszyscy nosili to samo nazwisko. Powiedzcie co w takiej sytuacji zrobic?

Gość manio ciekawski
Jesteś kolejnym przykładem na to, że związki z kobietami z dziećmi, to potencjalnie wielka kula u nogi. Ale już się stało. Musisz zacząć od niej wymagać. Wiem, że okres ciąży to nie jest dobry moment, na być może ostre rozmowy, ale możliwie najspokojniej powtarzaj swoje zdanie, tak aby nie miała najmniejszych wątpliwości, że masz swoje prawa, swoją dumę i to jest także twoje dziecko.

Gość ja bym się powiesiła
gdybym była w takiej patowej sytuacji jak Ty autorze. Masssakra🖐️

Gość trochę ci współczuje
ale nie zapominaj że jej ojciec i brat są bliższą dla niej rodziną niż ty nawet jak będziesz jej mężem.