Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusolek 54345

Silna wiez mojej baby ze swoja rodzina? I jej glupie pomysly w sprawie dziecka

Polecane posty

Gość janusolek 54345

Kobieta ma 25 lat i dziecko z poprzedniego zwiazku. Zaakceptowalem to, zaakceptowalem to ze ojciec mojego pasierba raz w tygodniu zabiera go do siebie ale dalszej czesci jej rodziny nie moge zaakceptowac. Dokladnie to wkurza mnie jej ojciec i brat samotnie wychowujacy piatke dzieci w wieku ( synowie w wieku 9,7,5 lat oraz 3letnie blizniaczki-dziewczynki). Od pewnego momentu obaj panowie przesladuja mnie, przychodzi do nas codziennie i tak. Jeden chce by wychowywala mu dzieci a drugi moj przyszly tesc przychodzi calkiem niezapowiedzianie i rzadzi sie u nas, krytykuje mnie caly czas i ciagle cos zarzuca. Ona jest ze mna w ciazy i tak sie sklada ze jej poprzedni syn nosi jej nazwisko i ona wymyslila zeby kolejne dziecko nosilo rowniez jej nazwisko a ja moge przyjac jej po slubie zeby wszyscy nosili to samo nazwisko. Powiedzcie co w takiej sytuacji zrobic?

Gość titi titi
Wez... Masz jaja chlopie? Nie pozwol, zeby zdominowalo Cie 2 facetow i baba, ktora jest juz przez nich zdominowana na bank. Co to w ogole za pomysl z przyjmowaniem nazwiska kobiety? Dziecko powinno miec Twoje nazwisko i kropka. Postaw na swoim, bo zyc Ci nie dadza...

Gość nanusiarty
Kwestia nazwiska to rzecz do dogadania, ale uważam jednak że dziecko powinno nosić nazwisko ojca. Może ona chce tak zrobić dlatego żeby cała rodzina nosiła to samo nazwisko?

Zaadoptuj pierwsze dziecko i niech wszyscy noszą Twoje nazwisko. Kobieta pewnie nie chce, zeby pierwsze dziecko pod tym wzgledem czulo sie inne/ gorsze/ odepchniete. A co do brata i tescia to powinienes ich ustawic. Co to ma byc, zeby sie w Twoim domu panoszyli

Gość nanusiarty
słuchaj jeśli chodzi o rodzinę żony to może oni poprostu się martwią o nią. Powinieneś stanowczo, ale jednocześnie delikatnie porozmawiać z teściem i bratem żony co myślisz tej sytuacji. Nie pozwól jednak by wchodzili ci na głowę. A co na to twoja żona???

dziecku daj swoje nazwisko a po ślubie wszyscy bendziecie mieć takie same nie adoptuj jej dziecka bo jak coś pójdzie nie tak bendziesz bulić alimenty na dwójkę.a co do do rodzinki to nie daj się zdominować porozmawiaj z nią że tak być nie może żeby się ciągle wcinali jak cię kocha to posłucha.

Gość ales glupiiiiiii
a to po cholerę brałeś kobietę z dzieckiem, jeżeli ona była samotną matką tzn. że albo dawała komu popadło, albo sama jest idiotką i łapała faceta na dziecko.

Gość takie bzdury mógł tylko facet
jeżeli ona była samotną matką tzn. że albo dawała komu popadło, albo sama jest idiotką i łapała faceta na dziecko. tak sobie tłumacz. na dziecko, to mogła łapać ze 30 lat temu, kiedy mężczyźni byli jeszcze mężczyznami i mieli jako tako wpojone poczucie obowiązku i przyzwoitości. pewnie ją pajac zostawił. to potraficie najlepiej, narobić dzieci i spierdolić od obowiązków, wieczni chłopcy.

Gość a może podwójne nazwisko?
?

Gość sympatyczna pomarańczka.....
tamtego dziecka raczej nie możesz adoptowac bo ojciec musiałby zrzec się praw do niego. A co do nazwiska twojego dziecka to moim zdaniem powinno nosić nazwisko ojca. Mi sie wydaje że ona tak kombinuje zebyś miał jej nazwisko żeby w przyszłości wszyscy myśleli że pierwsze dziecko jest twoje.