Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfasddsag

czy to jest mowa nienawiści?

Polecane posty

Gość sdfasddsag

chciałbym, żeby wszyscy Żydzi zaliczyli wypad z Polski ale tak raz a dobrze, co do jednego bez prawa powrotu nawet w celach turystycznych żeby się tu nie pokazywali najlepiej jakby w ogóle zapomnieli że istnieje taki kraj jak Polska

ja mam podobnie - z ludzmi o waskich horyzontach myslowych;-))))) albo tych kt nie dorastaja i bez generalizacji bladza jak dzieci we mgle;-)))

Gość sdfasddsag
oczywiście to dotyczy także tych Żydów którym udało się przekonać innych, że są Polakami nawet jeśli sami sobie wmówili że są Polakami :o więc Adam też musiałby wypierdalać

nie znam zadnego adama;/ ale wierze ze kazdy ma prawo do fantazjowania;-)

Gość sdfasddsag
ostatnio jedna "Polka" z Gazety Wyborczej przeprowadzała wywiad z Polakiem-katolikiem, który 3 okupacje przeżył - przez godzinę wypytywała się go tylko o jedno - o to jak pewnego dnia spotkał jakiś Żydów na ulicy :o dla naszych "elit" życie Polaka jest interesujące o ile miał on jakiś kontakt z Żydami

Gość zydyrauuss
ale o co chodzi z tymi zydadmi? czy wlasnciwie ich nie lubicie?

Gość millord
no kurwa. napisze ktos o co chodzi z tymi jebanymi zydami? dlaczego mamy ich tak bardzo nie lubiec? po co tylu zesmy ocalili w czasie wojny?

mnie tam narodowsc ani grzeje, ani ziebi;-))

Gość millord
to juz wiem. ale staram sie dowiedziec o co chodzi z zydami. moze autor mnie oswieci. dzieki czemu wyjde z mroku i rowniez bede mogl nienawidzic ieksterminowac to scierwo/

Gość krytyk literacki
uroczy post, millordzie

Gość sdfasddsag
ja ich nie nienawidzę - po prostu nie chcę ich w moim kraju chce żeby zapomnieli że istnieje taki kraj jak Polska to oni w większości nienawidzą Polski i Polaków, więc można powiedzieć, że chce im pomóc nie ma miesiąca żeby nie przeczytał jakiegoś tekstu o "polskim antysemityźmie" i jaki to straszny problem i jak polski rząd powinien z tym walczyć :o mam lepsze rozwiązanie - wypierdalać z Polski

Gość millord
pewnie też nie ma dnia zeby ktoś nie darl japy "zydzi do gazu'. jak wiekszosc mogę być za, ale chce wiedziec dlaczego, bo artykuly jakis nieudaczników pseudo dziennikarstwa z wyższych sfer żerujących na nudnym temacie jakos mnie nie przekonuje.

to nie jest kwestia ztdow jako takich - ale faktu ze ta nacja zajmuej kluczowe stanowiska m.in. w mediach - mnie tam nudzi jak czytam o niewoli zydow czy o ich cierpieniach w czasie drug wojny swiatowej - co mnie WTH to obchodzi?;-))) nie zajmuje sie rozpamietywaniem przeszlosci jako takiej - wspolczuje poalkowm , niemcom i zydom - jak rowniez anglikom i rosjanom - w takiej samej mierze - bo kazdy z tych narodow ma swoj hostorie, straty oraz rany. ale ten patos wokol zydow wydaje mi sie smieszny i nadety;-))) to fakt.

Gość millord
toż to dlatego patos motłochowi zostawiam do pseudo analiz przy porannym piwie.

dla biektorych zyd=swietoscl;-))) a co ze szwedem np. ja sie pytam?:-)))) moze po prostu niektorych rajcuje przynaleznosc lub brak do tej nacji;-)))

Gość sdfasddsag
otóż Żyd to święta krowa - nie tylko dla niektórych to jest realny status w "demokracjach" z silnym lobby żydowskim, zwłaszcza w USA każdy kto ośmieli się ich skrytykować jest nazywany "antysemitą", co oznacza polityczną śmierć w praktyce antysemitą nazywany jest nie tylko ten kto nie lubi Żydów, ale ten, którego Żydzi nie lubią

w polsce podobnie jest z katolikami - sprobuj powiedziec np. publicznie ze nie ejstes fanka grafomanii wojtyly to pojdziesz siedziec albo cie pozwa;-)) nie wolno wyarazac swobodnie oponii - przeciez powiedzenie ze cos sie nie podoba nie ejst jednoznaczne z obraza - co innego [pwoiedziec ze wojtyla byl taki i taki a co innego co sie mysli na temat jego "tworczosci";-)

smieszne i infantylne jest nie lubic kogos ze wzgledu na nacje, ale co innego jesli mowimy o rzadzie danego panstwa;-)) ja np. w wiekszosci nie zgadzam sie z polityka amerykanska barracka, co nie oznacza ze nie lubie amerykanow (mam sporo przyjaciol tam;-)

Gość fdhgdfhfd
co do ataków na "katoli" w Polsce to mam do powiedzenia tyle, że praktykujący nie jestem ale zauważyłem, że każdy kto zamierzał podzielić i zniszczyć Polaków - zawsze zaczynał od walki z kościołem katolickim między innymi socjalista Hitler masowo wysłał połowę polskiego kleru do obozów koncentracyjnych, o czym prawie nikt nie wie. ludzie za to słyszeli, że kler nie wypełnił swojego statutowego zadania - czyli nie schował 3 milionów Żydów dla wyborców PO: ostatnie zdanie to ironia

ostatnio to z "katolikami" "walcza" inni polacy a nie sily obce;-))) pamietam jak kiedys czytalam jak sie skrzykneli na FB zeby zamanifestowac ze dosc maja polski "mofdlacej pod krzyzem" na krak. przedmiesciu, mieli nawet fajne haslo " jest krzyz jest impreza";-) chodzilo o krzyz po tym jak postanowili rozwalic sprawny samolot w smolensku i zginelo sporo ludzi chodzi mi o to ze czy "zyd" czy "katolik" to niektorzy az nerwowo popusczaja zeby sw. krow nie obrazic i patos ten sam - to jest zabawne;-))) a co do partii - to nawet sie nie zastanawiam - prawie zadna nie ma programu i niewile sie roznia;-))

Gość fsdgadsgsa
ostatnio z katolikami najbardziej walczy Wyborcza oraz "lewicowe elity" nazywanie ich Polakami to dla nich prawie obelga