Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pole a ppole

Whitney Houston NIE ŻYJE!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pole a ppole

:(

Gość pole a ppole
PEWNIE SIE ZACPALA NA SMIERC

Gość filipinkaala
tak to prawda :( podają własnie na tvn24 taki talent...

Gość pole a ppole
w styczniu pochowalam dziadka 2 dni temu zginela w wypadku moja kolezanka ze szkoly(27 lat) Wisława Szymborska zmarła a teraz jeszcze Whitney Houston! mam już dosyć! a to dopiero luty! ten 2012 strasznie sie zaczal :(

Whitney umarla na walsne zyczenie - uszanumy jej wole. podobnie jak maichael jackson czy amy winehouse. dorosli ludzi maja prawo decydowac o swoim zyciu jak i jego koncu.

Gość Wader - Wader.
od męza zaraziła sie tym piciem alkoholu i ćpaniem ona juz na długach jechała kasa sie skonczyła

Gość :( mndcjknbes
mimo wszystko szkoda- wierzyłam, że znajdzie w sobie siłe by pokonać nałóg. :(

no przykre jest patrezc na czyjs konsekwentny upadek/ szkodzenie sobie - to fakt;/

szkoda to mi ludzi kt ze wszystkich sil wlacza z ciezkimi chorobami - a samobojcow czy innych niszczacych siebie - juz nie nardzo

Gość Stanyn mebil
córki tez ćpają skończą prędzej jak ich matka doopach sie im przewraca od dobrobytu

Gość :( mndcjknbes
nałóg to jak choroba, oczywiście nie zawsze, ale ludzie uzależnieni są słabi psychicznie, uciekają w odurzenie przed rzeczywistością. A ona miała przed czym uciekać najpierw ten straszny mąż, później presja show biznesu, to jest straszne ciągle wszyscy albo ci schlebiają, albo oceniają każdy krok, wypominają każdy kg, każdą niedoskonałość... trzeba mieć dużo siły i wsparcie rodziny albo przyjaciół żeby nie oszaleć w tym wszystkim. szkoda, że nie znalazł się ktoś, kto by podał jej rękę.

teraz mamay medycyne - a kiedys ludzi slabsi po prostu umierali zanim dozyli wieku doroslego uzaleznienia to sklonnosc i wygoda - szumnie zwana choroba (wiem wiem WHO chyba to tak zaklasyfikowalo) - to jest cos co jednostka sama powoduje wystapienie - w przciwienstwie np, do raka. kazdty mataki los jaki soebie wybierzez - a opiewsci o jej mezu sa raczej smieszne, w koncu taki jej sie podobal to yakiego sobie wziela

Gość filipinkaala
a ja myślałam że ona już dawno poradziła sobie z uzależnieniem (mężem, przemocą etc.) i problemami i wiedzie normalne fajne życie :(

Gość s.o.s
piękny głos niestety , mózg niepasujący do tej kariery...i tak kończą nieudacznicy życiowi, ....kolejna zmarnowana kariera...

Gość manio ciekawski
przypominam, że w Afryce umierają małe dzieci z głodu chorób braku wody

Gość s.o.s
a u nas bezdomni, zamarzają i nikt nie widzi, dopiero po fakcie...

Gość wielki płacz po jakiejś
narkomance, podczas gdy codziennie umierają tysiące mądrych, dobrych, i potrzebnych osób. Ale nie, kafeteryjne tępe szmaty muszą popłakać nad debilką, która zdechła na własne życzenie 🖐️