Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzeeee

Wstyd mi za syna geja

Polecane posty

Gość widzeeee

Syn okazal sie gejem. Ja i maz powiedzielismy mu zeby sie wyprowadzil. Byla klotnia i maz nie wytrzymal, uderzyl syna w twarz. Dopoki czegos z tym nie zrobi nie chcemy go widziec pod naszym dachem.

Gość F@relka
Czegoś z tym nie zrobi... A czego mianowicie?

Gość widzeeee
musi sie isc leczyc!! to jest warunek

Gość F@relka
Tak leczyć, tylko z czego? Z własnej natury?

Gość dziwneto
jak to z czego?? ze zboczenia!!!!!! niedługo to seks ze zwierzętami też będzie normalny , bo przecież nic się nie da zrobić ze swoją naturą!!!! posypało się teraz tych pedałów jak jakaś zaraza

Gość kichaaa30
Wstyd to moglo by ci byc jakby zgwalcil miesieczne dziecko albo zabil Jest gejem to trudno Syn nic nie zmieni a wy stracicie dziecko

Gość ehhh no wstyd...
jeżeli to faktycznie prowo to gratuluje poczucia humoru! jeżeli piszesz serio to hmm wolała bym nie mieć dzieci niż syna geja. darujcie sobie potępiające opinie! każdy ma prawo w tym liberalnym świecie do własnych przekonań a ja takiej "miłości" mówię stanowcze NIE!

Gość vasassas
co sie babo martwisz, a może lepiej jak jest gejem, niż maiłby wziąć sobie królicę, której celem byłoby tylko rodzenie dzieci, gdzie musiałby zapieprzać nie dość, że na nie co by ich narodziła to także na nią, bo żadna królica nie pracuje. Wtedy musiałaby i ty oddawać emeryturę na wnuki, bo z czego by żyly

Gość lusddde
Przykro mi ale musisz sie z tym pogodzic :)

malo ze musisz sie z tym pogodzic to musisz pojac ze to tylko twoja wina za malo testosteronu mu dalas w zyciu plodowym :D poczytaj o tym to moze cie oswieci:D

Gość to prowo
jest,nie odpisujcie na takie posty

Gość omatkoicorko
a ja wole syna gej niz darmozjada albo nieudacznika lub dziecioroba

Gość ..:PRO:..GaMeR:..
Mnie wkurwia jak geje afiszują się tak swoim pedalstwem. Chcą związków itp itd i na to sie nie zgadzam bo nie są to ludzie zdrowi. Czy z tego da się wyleczyć nie wiem, ale nie powinniście go wyrzucać. W końcu to wasz syn a mógł się urodzić z gorszą chorobą.

Gość gość
jak widac nie kazdy sie nadaje na matke - rozkaczyc nogi to kazda idiotka potrafi;/

Gość gość
Ale są przecież dobre strony - nigdy nie będziesz mieć synowej ;-) A tak serio - homoseksualizm to nie choroba - nie da się tego wyleczyć.

Gość gość
Kobieto !!!! Weź Ty się puknij w czerep !!!! Stracisz syna i tyle będziesz miała ze swojej zaborczości i głupoty. Pewno wczoraj byłaś na obchodach krzyża co ? Idiotka zabita dechami :-P współczuje synowi takich rodziców.

Gość gość
Ja współczuję Twojemu synowi takich rodziców:)

Gość gość
Dobrze ze mam córkę wstyd mieć syna geja w dawnych czasach to był wielki wstyd dla rodziny teraz zresztą też

Gość gość
Największym wstydem jest mieć takich idiotów za rodziców :-P

Gość gość
Niestety, ale albo się z tym pogodzisz albo stracisz dziecko. Taka prawda. Chyba, że to przelotna fascynacja tą samą płcią.

Gość gość
O ku... wstyd to nie syn gej ale bycie Polakiem! Masakra, co za tępe, ograniczone chamy! Faktycznie kuzwa, dziecko homoseksualista, tragedia! Co tam choroby, niepełnosprawność, śmierć dziecka, prawdziwe nieszczęście to dziecko gej:/ a ty tam wyżej, co się nie zgadzasz, na co się nie zgadzasz, kto dał ci prawo? Banda psychopatow!

Gość gość
Jesli nie jest typem geja broniacego teczy to sprobuj go zaakceptowac-nie wierze ze to pisze :) tez zawsze bylam negatywnie nastawiona do homo ale poznalam pare lesbijek, kilka par gejow....i nie wszyscy homo sa szurnieci. Niektorzy nie maja potrzeby sie z tym obnosic. A przeciez materacem ich nie bedziesz.nadal uwazam homo za cos nienormalnego oraz sprzecznego z natura (znajomi homo wiedza) ale juz nie palam taka niechecia. Zycie mamy tylko jedno i kazdy ma prawo przezyc je tak by umieral spelniony(oczywiscie jesli nie robi nikomu tym krzywdy). Ja wiem jedno: dalej kochalabym moje dziecko czy by bylo homo,czy hetero. Mimo ze byloby mi pewnie ciezko sie z tym pogodzic ale nie okazywalabym tego. Presja ze strony otoczenia i tak jest dosc stresujaca i przykra.

Gość turas101
A weź poleć sklep online z prezentami personalizowanymi?

Gość gość
Stary temat ale odpiszę, akceptuję moje dzieci ze wszystkimi ich cechami, jeśli kiedyś okaże się że któreś ma odmienną orientację to będę musiała się z tym pogodzić. Napewno będzie trudno i wolę nigdy nie być w takiej sytuacji ale jeśli już, to będę wspierać moje dziecko i nigdy nie okaże mu że mnie zawiodło!!!