Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia938arn

prosze o rady !!!!

Polecane posty

Gość marysia938arn

Wczoraj stało się coś smutnego. Po prawie roku trwałego związku, pokłóciliśmy się z moim chłopakiem. Za niedlugo mieliśmy razem zamieszkać. Teraz- on wogóle nie odbiera moich telefonów, nie wpuszcza mnie do mieszkania. Jeśli pisze esemesy, to bardzo smutne, ze go zranilam, stracil zaufanie, nie widzi dla nas przyszlosci. Powod- zdrada, do ktorej nie doszlo. Nawet nie dawałam mu powodów, być moze czasem nie pozwalalam mu spojrzec w moj tel, spedzalam zbyt duzo czasu z kolezankami, czesto szukalam zaczepki. On zrozumial to tak, ze ja od pewnego czasu cos krece, a wczoraj ulozyl scenariusz zdrady, ktorej sie nie dopuscilam. Wszystko to jedno wielkie nieporozumienie. Nigdy nie zrobiłam nic celowo, co mogłoby zepsuć nasz związek. Bardzo mi na nim zalezy i chce go odzyskać. On nie daje mi szansy, obecnie ma wyłaczony tel, a wiem ze nie spal tej nocy tak samo jak ja. Boje sie ze na dniach sie wyprowadzi, tak bez slowa, i juz sie nigdy nie zobaczymy. Ponadto za niedługo czeka mnie kilku dniowy wyjazd, który również budził podejrzenia mojego partnera. Zalezy mi zeby jechac, ale czy powinnam zrezygnowac? Taka okazja sie juz nie powtorzy. Ale z kolei zrobilabym dla niego wszystko. Nie wiem jak mam do niego dotrzec, jest miedzy nami dobre kilka lat roznicy wieku, ale kazda milosc jest pzeciez mozliwa. Pomożcie!!!

Nie wyobrazam sobie zycia bez niego!!!!! Pierwszy na ktorym mi zalezy. A mam trudny charakter, nielatwo bedzie mi kogos znalezc. Z nim mialam pewna przyszlosc.

Gość marysia938ann
dokarmiam gołębie:classic_cool:

Gość delgina
ten co podejrzewa o zdradę a tym bardziej y ciebie bie podejrzewa tylko wie i odchodzi oznacza że sam zdradza i ocenie ciebie wg siebie