Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabkamski

RUTKOWSKI CHCE DAĆ KASE Z NAGRODY KATARZYNIE W.

Polecane posty

Gość gabkamski

czy to nie szczyt ? nagroda za zakopanie tego biednego dziecka ? świat schodzi na psy :( Jak ona ma się teraz pozbierać do kupy? Zastanawiam się nad podarowaniem jednej z nagród właśnie Katarzynie. Ta dziewczyna potrzebuje pieniędzy na nowy start w życiu. Państwo jej nie pomogło i nie pomoże. W Sosnowcu jest spalona. Ona może tylko zgubić się w tłumie. Będzie musiała wyjechać do jakiejś metropolii, w której rozpocznie wszystko od nowa. Albo za granicę - powiedział w pierwszej części rozmowy z Onetem Krzysztof Rutkowski

Gość ucekajacaneapolka
pieknie he he szczyt szczytów !

Gość delgina
państwo ma pomagać kobiecie która zakopała swoje dziecko w lesie ?? a byc moze zabiła ? sa bardziejpotrzebujący w tym kraju którzy zasługuja na pomoc np matki które pomimo trudów nie zabijają dzieci i je wychowują

Gość delgina
wychodzi na to , że młodym opłaca się ukatrupic dzieciaka bo kase dostaną i mieszkanie za granicą czytałam że Rutkowski chce jej pomóc żeby mieszkała w metropolii za granicą bo w sosnowcu jest spalona powiedział że ona zaczyna życie więc musi to mieć

Poczekaj .. jeszcze zobaczymy ją w rozmowach w toku i nie jednym wywiadzie. Może nawet książkę napisze. Albo ten świat zwariował albo to ja nie umiem dostosować się do dzisiejszych "norm" społecznych :(

Gość hulajnoga z pedalami
daj link do arykulu a nie siejesz fermet peowska dziwka

Gość i ta paskudna mgła
- Katarzyna wyjdzie na wolność. Nie powinna zostać skazana. Jej siedzenie w więzieniu nikomu nie pomoże. Jej sytuacja jest tragiczna. Przed nią całe życie. Jak ona ma się teraz pozbierać do kupy? Zastanawiam się nad podarowaniem jednej z nagród właśnie Katarzynie. Ta dziewczyna potrzebuje pieniędzy na nowy start w życiu. Państwo jej nie pomogło i nie pomoże. W Sosnowcu jest spalona. Ona może tylko zgubić się w tłumie. Będzie musiała wyjechać do jakiejś metropolii, w której rozpocznie wszystko od nowa. Albo za granicę - powiedział w pierwszej części rozmowy z Onetem Krzysztof Rutkowski. Były detektyw dodał też: "Chciałem do Katarzyny przywieźć prawdziwą zakonnicę, której obecnie pomagam, żeby rozmiękczyła matkę Magdy. Ale bałem się skandalu i zrezygnowałem z tego pomysłu"

Gość zorganizowana
cwaniak z tego Rutkowskiego najpierw sam sie przyczynil do wiekszej kompromtacji jej osoby upubliczniajac filmik, ktory bez jej wiedzy nakrecil jak zaczeto go linczowac za brak etyli to zeby odzyskac dobre imie zaczal udwac, ze mu zalezy na dobru tej dziewczyny ;) O TO TYLKO W TYM WSZYSTKIM CHODZI MOJE KOCHANE :)

Gość zorganizowana
*JAK ZACZETO GO LINCZOWAC ZA BRAK ETYKI

Gość umcyk umcyk balala
przyniose jej rekawiczki zeby ja pograzyc a potem rzuce 10 tysiakow na otarcie lez za 5 lat jak wyjdzie se kupi nowy telewizor

Gość delgina
nie lubie Rutkowskiego ale z drugiej strony nie dziwie się ludziom że proszą go o pomoc gdy znikąd nic niewiadomo ratują się wszystkim i mają nadzieję że ten szołmen coś ruszy do przodu