Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pain903

Moje blizny,co robic?

Polecane posty

Mam dwie blizny jedna po szyciu oka nieduża,i zboku mam bliznę z ospy również nieduża,jednak ja odczuwam pełen nie komfort. Kiedy byłam dzieckiem,nie przeszkadzały mi ,a teraz kiedy mam23 lata tak. Czy blizny na twarzy to wstyd? Przecież ich sama nie zrobiłam.Wynikły z przyczyny? Ludzie proszę tez o porady co zrobić aby znikły lub choć trochę się zmniejszyły?

Dodam również nie żadne zakrywanie podkładem,pudrem i innymi rzeczami nic nie daje.

Gość zaakceptuj siebie
bo i tak nic nie zdzialasz. brutalne ale prawdziwe - wiem co mowie

Można zlikwidować laserem a taniej można kombinować innymi zabiegami ale chyba lepiej wyłożyć jednorazowo na laser i mieć spokój. Jak masz przez to cierpieć cale życie to lepiej sobie zaoszczędzić na czymkolwiek i zadziałać.

Nierówne powierzchnie blizn mogą być przynajmniej częściowo spłaszczone za pomocą szlifowania skóry dermabrazją, ale jest dużo innych zabiegów kosmetycznych dzięki czemu można pozbyć się szpecących blizn.

Gość ktosiekk.
więc tak. wiem co to znaczy miec blizny.. bo mam je. Musisz siesbie zaakceptowac. To nie jest zaden wstyd. Ja uzywalam i uzywam kremu NOSCAR.< bo ceppan nic nie dzialal.> naprawde swietna inwestycja. Chodziłam na laser CO2 i chodze nadal. jednak to kosztujee. jezdze do kliniki DERMED w ŁODZI. w marcu jade na nastepny zabieg znowu. Nie ukrywam ze bola, ale nie tak mocno, aby tego nie zniesc. Widzialam tam dziewczyne ktora miala spooooora blizne na czole i wydaje mi sie ze mozna ten laser stosowac na buzi wiec spokojnie. Poczytaj sobie tam, zadzwon lubisz napisz do nich emaila. POZATYM wygl to nie wszystko nie? jak ktoś Cie kocha to nie zwraca na takie rzeczy uwagi. ;) mam nadzieje, że pomogłam Tobie chociaz mam 16 lat ale znam sie nam bliznach :D Życzee powodzenia. ;*