Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po_dróż_nicz_ka

Portale dla szukających towarzystwa na wyjazdy

Polecane posty

Gość Po_dróż_nicz_ka

Witam :) Jestem singielką a jak wiadomo wakacje w pojedynkę zwykle nie wypalają bo samotnie się nigdzie człowiek nie chce ruszać. Zatem w związku z tym iż ostatnio rozstałam się z facetem, który dodatkowo z podróżami był na bakier, postanowiłam gdzieś się zapisać żeby poznawać ludzi podobnych do mnie, niekoniecznie samotnych, ale żeby po prostu było wesoło. Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś portale?

Gość Po_dróż_nicz_ka
Mam, ale wszyscy są po ślubach i mają małe dzieci

Gość supertemat
kiedy znalazlem taki portal, gdzie ludzie (single) zamieszczali ogloszenia, ze szukaja towarzystwa do podrozy. i nie chodzilo tu o oferty matrymonialne tylko o obnizenie kosztow podrozy. wiadomo pokoje jednoosbowe kosztuja krocie ;/ nie moge znalezc teraz tego portalu, a sam bym chetnie skorzystal.

Gość Po_dróż_nicz_ka
supertemat - no właśnie o to mi chodzi, bo nie dość że taniej to i weselej :) Webster - dzięki za linka, zaraz zajrzę :) Jakby ktoś jeszcze miał podobne linki to zapraszam. I w ogóle jak ktoś szuka towarzystwa na wyjazdy to przecież możemy się tutaj skrzyknąć :)

sa takie portale dla singli zeby z kims wyjechac trzeba chwilke na necie pogrzebac - ja znam ludzi ktorzy jezdza z couchserfing ....

Gość Po_dróż_nicz_ka
Webster - możesz o tym coś więcej powiedzieć? Na przykładzie tych twoich znajomych? Może coś opowiadali. Nigdy nie brałam w czymś takim udziału, a i na chwilę obecną z tą kanapą do dyspozycji innych jest mi trudno, ale z czasem, jak się przeprowadzę, to mogłabym spróbować.

Gość Po_dróż_nicz_ka
Fajny masz tatuaż :)

Gość a ile masz latsw
podrozniczka-ile masz lat? i gdziw planujesz wyjechac? ja tez lubie jezdzic, w sumie mam z kim, ale nie zawsze idzie sie zgrac.

Gość Po_dróż_nicz_ka
Mam 28 lat i pochodzę z centralnej polski, mam na kafe czarnego nicka ale na razie chciałam wybadać sprawę anonimowo... :)

Gość Po_dróż_nicz_ka
co do tego, gdzie, to jeszcze nie wiem, nie chcę siedzieć w wakacje w domu, a na Fidżi raczej kasy nie mam, wszystko zależy od zasobności mojego portfela

Gość gość
Najlepsza strona z jakiej korzystałem olneo.pl