Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam, co za typ?

Załóżmy: masz 34 lata, jesteś przystojny, masz świetną prace, dobrze zarabiasz,

Polecane posty

Gość zorganizowana
*interesowalaby

Gość pytam, co za typ?
a ja bym sie zastanowila czy wy moje drogie, za mlodych lat nie mialyscie ochoty poniesc sie czemus szalonemu, lekko zakazanemu? nie wiem o co halo, kobieta i facet chca miec seks to maja, bo srasznie ich ciagnie do siebie, czemu to odrazu ofiara? ehh zamykam temat, dziekuje wszystkim wypowiadajacym sie, bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania, szkoda ze ci co maja inne tak latwo oceniaja:) wiecej moje drogie na koniec zyczer samooakceptacji i tego, by nie pozwolic "facrtowi wejsc na glowe", tez mamy prawo do seksu, a nie tylko do matkowania i zakochiwania sie.. poozniej plakania w poduche lub zalowania na stare lata:)

Gość przychodnianr13
uważaj, abyś podczas tego fantastycznego, wyzwolonego sexu nie zaraziła się czymś. preparat plemnikobójczy plus dobra prezerwatywa. oby nie pękła, nie zsunęła się. dziwne pytania zadajesz jak na kobietę, której zależy na sporadycznym sexie z takim gostkiem. ale coś ci powiem... jak on spotka właściwą kobietę to ustatkuje się. Oby się do tej pory czymś nie zaraził też. bo wiadomo to działa w dwie strony.