Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość moja historyjka

Chcę kobiety o cos spytać

Polecane posty

Gość moja historyjka

W skrócie mam pojebane życie. W domu byłem śmieciem i wszystko szło dla najstarszego bo jak był mały chorował itd. Zawsze byłem śmieciem i gównem. Pewnie wiele osób tak mówi. Ojciec spłacił za brata 200tyś kredytu bo sobie wziął od tak w chwilówkach itd Bo mu się interesy marzyły. Tu 5 tyś dali tam 4 tyś itd. I żył w innym mieście 4 lata bez pracy z kredytów. Ja nawet kasy na studia nie dostałem czy w średniej... Z domu wyniosłem się a teraz wróciłem. Bo zwolniłem się i chciałem sie przenieść na inny rejon polski. Ale mi z pracą nie wyszło i zostałem na lodzie.Ale musze uciec bo mnie kurwica tu bierze. Jeszcze taki głupi byłem że wydałem 10 tyś na remont pokoju. A ojciec już mnie wygania i że wynajmie komuś mój pokój.. Do 20 roku życia żyłem w syfie a brat miał wszystko. Jestem zjebany że wydałem jaką kolwiek kasę na ten dom wariatów. I ze wróciłem. ---------------------------------------- I teraz moje pytanie co jakby wasz facet nie chciał mieć kontaktu z rodziną. Nie chciał brać ślubu. Nawet własną chrzestną czy chrzestnego widział z 15 lat temu. I był ogólnie smutny bo nie mógł zrobić w życiu tego czego chciał.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować