Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxzxcxzcxcz

Przedłużanie rzęs. Z jakim kosztem miesięcznie trzeba się liczyć?

Polecane posty

Gość cxzxcxzcxcz

Zdecydowałam się na założenie takich rzęs. Ile kasy miesięcznie na to przeznaczacie? Co jaki czas uzupełniacie?

u mnie 200zl założenie u 90zl co 3 tygodnie dopełnianie.Nigdy nie robiłam i nie zrobie ,wolę być naturalna i zamiast tego kupić dobry tusz do rzęs.Przedłużanie bardzo osłabia rzęsy

Gość cxzxcxzcxcz
Moje rzęsy nie są złe, ostatnio stosuję też olejek rycynowy, ale doszłam do wniosku, że fajnie będzie o każdej porze dnia i nocy mieć długie rzęsy :) Tym bardziej, że niebawem zamieszkam z facetem :D

Gość cxzxcxzcxcz
A naklejone samodzielnie sztuczne rzesy ile się trzymają? Więcej niż dzień?

To nie prawda, że osłabia rzęsy, ja przynajmniej nie zauważyłam. Mieszkam z Zielonej Górze, za założenie płaciłam 300 zł, ale były zrobione bardzo porządnie, trzymały prawie 3 miesiące. A dopełnianie kosztuje od 50 do 150 w zależności ile trzeba dopełnić. Ja polecam, bo efekt jest naprawdę świetny. Ale ostrzegam, że to uzaleznia, ja już teraz cały czas chcę mieć;)

Gość Ganta
Wcale nie fajne, takie to ja mam bez niczego.

Ja już decydujesz się zakładac to mozesz mieć jakie tylko sobie zamarzysz tylko trzeba uważać, aby nie przesadzić, bo może wyglądać karykaturalnie;) Ja zawsze jeśli chodzi o romiar miałam zakładane 12-stki.

Gość cxzxcxzcxcz
Nie chcę zbyt długich, moja znajoma ma takie kotary prawie, wygląda groteskowo... Zależy mi na jak najbardziej naturalnym efekcie :) Chcę mieć po prostu długie rzęsy bez malowania ;)

Gość cxzxcxzcxcz
A naklejałaś sobie sama kiedykolwiek rzęsy/kępki?

Ja miałm kępki naklejane u kosmetyczki dwa razy, raz na wesele a raz na studniowkę. Porównania z przedłużaniem nie ma, bo przedłużane wyglądają naturalnie, a te to już nie to. Jeśli pytasz ile kępki trzymają, to pewnie zalezy od kleju itd, ja miałam przyklejane u kosmetyczki, to powiem Ci, że trzymały kilka dni.

Gość cxzxcxzcxcz
Hmm, to może jest to dobre rozwiązanie zanim podejmę ostateczną decyzję ;) A powiedz mi, czy (jeśli chodzi o kępki) nakleja się dwie długości (lub więcej?) Np dłuższe po zewnętrznej stronie, i krótsze w wewnętrznej?

Szczerze mówiąc to nie wiem jak miałam naklejane, ale po zewnetrznej miałam dłuższe, tzw "kocie oko", nie podobało mi się to za specjalnie.

Gość cxzxcxzcxcz
Dziękuję za odp :)

Gość do czczczczcz
czczczczcz a moglabys zdradzic tajniki swojej diety , po ktorej poprawila Ci sie cera .. dzieki z gory ;)

Gość cxzxcxzcxcz
Ostatnio sporo imprezowałam (ale nie piłam alkoholu), jednak chipsy, zupy instant, fast foody itd dały się we znaki. Już nawet nie chodzi o pryszcze, chociaż wyskoczyły mi dwa takie podskórne wulkany, ale o całokształt :) Po pierwsze wróciłam do sprawdzonej przeze mnie metody sprzed kilku lat, a mianowicie codziennie na śniadanie jem owsiankę (teraz dorzucam do niej orzechy włoskie). Tutaj zdania są podzielone, niektórzy twierdzą, że mleko źle działa na cerę, ale u mnie akurat wszystko jest ok :) Poza jedzeniem owsianki, codziennie wieczorem przecieram twarz wacikiem nasączonym wodą z płatkami owsianymi. Po drugie jem więcej owoców (codziennie granat, pomarańcza i jabłko). Odstawiłam też napoje gazowane; piję albo herbatę, wodę, albo świeży sok. Codziennie jem jakąś surówkę (tarta marchewka, albo buraki - cokolwiek :) )

Gość do czczczczcz
dzieki :) jak sie domyslam , nie tylko cere masz teraz l;adniejsza , bo i kilogramy pewnie leca w dol :)) pozdrawiam

Gość cxzxcxzcxcz
Akurat wolałabym w drugą stronę, chcę przytyć :D Ale wcinanie fast foodów nie jest dobrym pomysłem...

Gość do czczczczcz
a co do przedluzenia rzes , sama mam w planach , ale wlasnie zastanawialam sie nad kondycja rzes , po zdjeciu sztucznych , obiawiam sie ze beda oslabione , ale to tylko moje przypuszczenia , najlepiej jak wypowie sie ktos , kot korzysta z tej motody dluzszy czas...

Gość do czczczczcz
zazdroszcze !! ja akurat walcze z kilogramami ..

Ja mam już spory czas przedłużane rzęsy i jest wszystko ok bez żadnej przerwy uzupełniam raz w miesiącu polecam dziewczynę z Wrocławia mistrzyni :) mega ceny promocyjne Przedłużanie-i-zagęszczanie-rzęs-metodą-11/296600227110233

a miesięczny koszt uzupełniania 50zł ale jak przyprowadzę koleżankę to mam za darmo ,w gratisie idealnie jak dla mnie

Gość katalina2013
a ja mam pytanko!!! czy jeśli mam rzesy masakryczne, rosnące poziomo, rownolegle z ziemią, nawet zalotka nie pomaga, to da się cos z tym zrobić??

Pewnie ja tez swoje naturalne proste i jak mam przedłużone wcale tego nie widać a lepszy jest jeszcze efekt jak zrobisz sobie henne 3 dni przed przedłużaniem rzęs